Fitfair staat nu echt voor de deur! Daarom hebben we voor jou als bezoeker een elftal belangrijke tips op een rijtje gezet die je zullen helpen je Fitfair ervaring zo fantastisch mogelijk te maken:

 1. Noteren
  Er zal veel info op je afkomen waar je wat mee kunt. Het zou natuurlijk enorm zonde zijn als dat verloren gaat! Neem daarom een notitieblok/laptop/iPad of iets dergelijks mee waardoor je alle quotes en interessante insights die je krijgt kan notuleren of opslaan.
 2. Rust goed uit
  Er zullen tijdens Fitfair veel impulsen zijn om in je op te nemen. Zorg daarom dat je goed uitgerust bent voor je bezoek.
 3. Lockers
  We hebben maar 400 lockers in de lockerroom waar je je ook kunt omkleden als je wilt deelnemen aan het programma in de Sweat Zone of de Activity Area, of als je op de beursvloer mee wil doen aan een paar (kleine) competities. Een locker huren kost €4,-.
 4. Eten en drinken
  Er zijn verschillende food courts tijdens Fitfair te vinden waar de catering verzorgd wordt door de Jaarbeurs. Hier koop je eten en drinken uiteraard tegen beursprijzen. Het is niet verboden om je eigen drinken en eten mee te nemen, maar er zijn dus genoeg plekken beschikbaar waar je wat kunt eten.
 5. Wees op tijd aanwezig
  We verwachten een behoorlijke piek in drukte om een uurtje of 11 aan de deur maar we gaan open om 10 uur. Zorg daarom dat je ruim van tevoren aanwezig bent zodat je niets hoeft te missen van het programma.
 6. Mobiel
  Zorg dat je mobiel opgeladen is!
 7. Foto’s en filmen
  Het is toegestaan om tijdens masterclasses foto’s te maken en te filmen.
 8. Parkeren
  Kom je met de auto? Parkeren doe je op P1, P3 en P4.
 9. OV
  Kom je met het OV? Treinstation Utrecht CS ligt pal voor de Jaarbeurs en is zeer makkelijk te bereiken.
 10. Netwerken
  Wil je graag netwerken en andere gelijkgestemden ontmoeten? Neem business kaartjes mee! Lekker ouderwets maar ze werken altijd.
 11. Kopen
  Ga je op de beursvloer op zoek naar een leuk kledingstuk om te trainen of wil je wat supplementen aanschaffen? Vergeet dan niet om geld mee te nemen. Contant werkt vaak het beste.

Check ook de FAQ  sectie mocht je op zoek zijn naar meer praktische informatie!