Als fitness ondernemer ben je nooit uitgeleerd. Er is altijd genoeg bij te sturen, te managen en uitdagingen te aan te gaan en te overwinnen. In deze tijd zijn er ook veel uitdagingen. Denk aan wat er online gebeurt, de prijzenslag die ontstaan is door de moordende concurrentie op de markt.

Het is daarom ook tijd voor keuzes of zelfs om resoluut het roer om te gaan gooien. Niet alleen voor je onderneming maar ook voor jou als ondernemer zelf is het verkrijgen van nieuwe inzichten super essentieel.

Fitfair op 22 en 23 november is de plek waar je je hart op kunt halen om je zichtveld te verbreden. Interessante keynotes, masterclasses door brands zoals Matrix, Life Fitness en HDD zul je alleen tijdens Fitfair treffen en nemen tevens ook deel op onze 6000m2 beursvloer met meer dan 80 andere deelnemers.

Het programma op de eerste Fitfair dag op 22 november zal exclusief gaan over ondernemerschap. Over hoe je nog groter mag dromen, waar nieuwe nieuwe toepasbare formules worden gedeeld zoals time management, personeelszaken, off/online marketing en nog veel meer. Het luisteren en kijken naar mede ondernemers of ondernemers uit andere branches kan daar voor zorgen, zodat je dit direct kunt implementeren in jouw leven en onderneming.

Het volledige programma zal eind augustus gepresenteerd worden op www.fitfairjaarbeurs.nl

Natuurlijk is het ook een feestje om Fitfair te bezoeken! En zo sluiten we de ondernemersdag ook af in stijl, met een hapje en een drankje.

Welkom op het fitness en kennis event van de Benelux!