speaker_avatar

Attending event

Story

Kynett introduceert revolutionair mobiel trainingsapparaat voor alle disciplines!

Op basis van technieken die al sinds 1800 bekend zijn heeft Kynett in samenwerking met diverse fysiotherapeuten en fitness trainers een vereenvoudigde mobiele versie van het ‘vliegwieltrainingsapparaat’ ontwikkeld.

Het resultaat mag er zeker zijn: een handzaam en multifunctioneel trainingsapparaat waarmee het hele lichaam getraind kan worden op een efficiënte en bewezen effectieve manier. Door dit grote bereik is de Kynett One naast fitness ook uitermate geschikt voor blessurepreventie en revalidatie.
Met de Kynett One is het mogelijk om naast de conventionele oefeningen ook met name sportspecifieke oefeningen uit te voeren. Denk hierbij aan golf-, tennis-, boks- en voetbalbewegingen.

De Kynett One werkt als een soort ‘jojo’; hoe harder de beweging ingezet wordt, hoe meer weerstand men ondervindt en hoe harder het vliegwiel vervolgens weer terugdraait. Op deze manier kan er zowel concentrisch als excentrisch worden getraind.

Mede door het slimme design, de handzame koffer en het gewicht van maar 5 kg is de
Kynett One makkelijk transporteerbaar. Binnen, buiten, thuis, in de sportschool of onderweg, met de Kynett One is training overal mogelijk.

Tijdens de aankomende Fitfair kunt u kennis maken met de Kynett One, vanaf januari 2019 zal het apparaat beschikbaar zijn voor de verkoop. Wij zijn te vinden op standnummer: 18

Specificaties:
Afmetingen koffer: 520(L) x 400 (B) x 125 (H) mm
Totaal gewicht: ca. 6 kg