Syntech

speaker_avatar

Attending event

No events scheduled yet.

Story

SynTech™ biedt premium producten aan van de allerhoogste kwaliteit en behoort daarmee tot het absolute top segment van de markt.
• Eiwitshakes en workout drinks met een heerlijke natuurlijke smaak
• Geen vage, onduidelijke blends, maar transparante formules en etiketten
• What you read, is what you get! Wat er op het etiket staat, zit ook daadwerkelijk in de pot
• Geen overbodige ingrediënten of vulstoffen, maar alleen hoog gedoseerde actieve ingrediënten
• Géén pre-workouts die alleen wat arginine bevatten en 400mg cafeïne dat inslaat, maar na 45 min weer een crash geeft. Fantastische science-based formules die goed werken en ook daadwerkelijk iets doen voor je spieren
• Voor personal trainers hebben we een speciaal PT-commissie systeem opgezet, zodat je je klanten een extra service kunt aanbieden, zonder daar zelf kosten aan te hebben of voorraad moet aanhouden.

SUPPLEMENT RANGE
Onze supplementen zijn verdeeld in 3 verschillende Series:
1. BLACKLINE SERIES
Ben jij een echte “gym addict” die minstens 5 dagen per week traint? SynTech ontwikkelde een speciale reeks van producten voor diegenen die hun body willen sculpten en een esthetisch mooi lichaam willen opbouwen. Probeer de hardcore supplementen van onze Blackline Series.
Geschikt voor :
– Men’s Physique
– (Classic) Bodybuilding
– Women’s Bikini-Fitness

2. ELITE SERIES
Ben jij op zoek naar hoog gedoseerde producten en wil je state-of-the-art formules? Gebaseerd op de laatste wetenschappelijke onderzoeken, maakten we de berekeningen en deden het werk voor je, zodat je zelf niet meer hoeft uit te zoeken wat je precies moet nemen. We combineerden de beste ingrediënten tot innovatieve formules en creëerden zo de “Roll Royce” van ons merk: de Elite Series.
Geschikt voor :
– Sporters die op zoek naar naar “all-in-one” supplementen
– Professionele atleten
– Alle sport disciplines

3. ESSENTIAL SERIES
De Essentials Series bestaan uit basis producten die maar één of een paar actieve ingrediënten hebben. Deze reeks bevat de essentiële elementen die je nodig hebt voor sport en algemene gezondheid.
Geschikt voor :
– Sporters die zelf de ingrediënten en dosering willen bepalen
– Degenen die zoeken naar een budget-vriendelijke optie
– Alle sport disciplines