speaker_avatar

Attending event

No events scheduled yet.

Story

X-Fittt is dé gecombineerde leefstijl interventie om op een verantwoorde wijze in een korte periode veel af te vallen en om een actievere en meer gezonde leefstijl aan te nemen. X-Fittt is een unieke combinatie van bewegen, de juiste voeding en professionele betaalbare begeleiding.

X-Fittt is voor elke club een blijvende bron van nieuwe leden.   
Met

X-Fittt helpen wij de mensen om daadwerkelijk resultaat te boeken. Door de samenwerking en de positieve resultaten groeit er in 12 weken tijd een relatie tussen club en deelnemers aan X-Fittt. Voor het overgrote deel van de deelnemers is het vanzelfsprekend dat zij na 12 weken X-Fittt lid blijven.    

X-Fittt ging voor het eerst in 2015 in Arnhem van start met een klein groepje mensen met overgewicht. X-Fittt is inmiddels uitgegroeid tot het meest succesvolle programma van Nederland. Inmiddels wordt X-Fittt op meer dan 35 clubs in Nederland aangeboden. Goede resultaten en tevreden deelnemers zorgen voor een verdere uitbreiding van X-Fittt locaties. Heb jij interesse om X-Fittt in jouw centrum uit te voeren, neem dan contact op via info@x-fittt.nl of 06-57320111.