Als sportschoolhouder ben je continu op zoek naar jouw positie in de markt. Gedreven door een persoonlijke beleving van sport en fitness en/of door commerciële afwegingen, geef je jouw sportschool vorm en inhoud. In beide gevallen is kennis van de markt, de concurrentie en nieuwe ontwikkelingen een grote factor in het bepalen van het succes van jouw gym als onderneming. 

Sportschoolhouders staan de laatste jaren voor een extra grote uitdaging. Met de komst van de grote fitnessketens met grote marketingbudgetten en lage contributies is deze noodzaak groter dan ooit.

In fitness en sport boek je progressie door training. Je huidige uitvoering verbeteren en nieuwe technieken leren. Dat is niet anders voor ondernemers zoals de sportschoolhouder. 

Fitfair is het kennis- en netwerk evenement dat de sportschoolhouder informeert, inspireert en motiveert om zijn gym naar een hoger niveau te tillen. Een innovatieve beurs met een inhoudelijk programma gericht op de sportieve invulling van jouw sportschool en een zakelijk programma gericht op de bedrijfsvoering. Ook voor het personeel is Fitfair een geweldige dag uit. 

Matrix Fitness, HDD Group en Hidden Profits presenteren met andere inustry caps masterclasses en workshops die als doel hebben de sportschoolhouder de goede richting op te duwen, te inspireren en te informeren over ondernemerschap en de branche. Want hoe staat het er landelijk nu echt voor en wat zijn de toekomst perspectieven?