Toegankelijkheid en beleving is de kracht van Fitfair. De meeste events focussen zich louter op een beursvloer, zoals bijvoorbeeld FIBO, of meer op een congres setting voor (ervaren) ondernemers uit de branche met hoge toegangsprijzen. Fitfair slaat een brug tussen deze twee werelden. Een event waar je jezelf kunt trakteren op een unieke ervaring, gericht op jouw specifieke behoeften.

Tijdens Fitfair vind je alles onder één dak en voel je je direct thuis, of je nu een fitness liefhebber bent of al jaren in het vak zit. Fitfair ademt de branche, het bruist, het is groots en het sleept je mee.

Er hangt iets in de lucht op deze plek. Een plek waar kleine en grote dromen samenkomen.

De waanzinnige locatie speelt een grote rol in dit geheel. Het Media Plaza en Supernova congrescentrum in de Jaarbeurs Utrecht dompelt de bezoeker in een futuristische ambiance die alle zintuigen prikkelen.

Dus wat jou ook naar Fitfair brengt, de gezelligheid, het verbreden van je kennis of een zakelijk motief; voor iedereen is er wat wils. Van keynotes op hoog niveau, workshops, movement clinics, en workouts tot het bekijken van de nieuwste innovaties op de beursvloer: Fitfair 2018 is jouw motivatie- en inspiratie boost!

We heten je van harte welkom op de tweede editie van Fitfair op 24 en 25 november in de Jaarbeurs Utrecht.

Connect. Learn. Become Inspired.