FiTFAIR 2022, Jaarbeurs Utrecht
FITFAIR 2022, Jaarbeurs Utrecht
Menu

Exposant

Aalo Opleidingen

Socials exposant

Over

Biography

AALO is sinds 1996 uitgegroeid tot de grootste kwaliteitsopleider binnen de fitness-, body & mind en health-branche. Met meer dan 80 opleidingen vind je bij AALO altijd een opleiding die bij je past. AALO bestaat uit verschillende academies. Elke academie bestaat uit verschillende opleidingen die modulair zijn opgebouwd. Iedere academie is erkend door een specifieke brancheorganisatie.

AALO wordt als organisatie erkend door Europe Active. Europe Active is de toonaangevende not-for-profit organisatie, die de Europese gezondheids- en fitness sector vertegenwoordigt. Europe Active beheert een kwaliteitsregister (EREPS) waarin fitness professionals opgenomen kunnen worden indien zij voldoen aan de Europese kwaliteitsnormen. Consumenten en opdrachtgevers weten op die manier zeker dat ze met een kwalitatief goed opgeleide professional te maken hebben.AALO is de enige opleider in de fitnessbranche die als organisatie erkend wordt door Europe Active. Het grote voordeel t.o.v. bijvoorbeeld een Fitvak diploma is dat je niet alleen met het diploma je kunt registreren in EREPS, maar dat je ook zeker weet dat de opleiding(en) die je volgt voldoen aan de richtlijnen die voor het Europese register zijn opgesteld.

AALO Opleidingen heeft, naast EREPS, nog diverse andere keurmerken. Met al deze kwaliteitskeurmerken zijn wij uniek in Nederland en ben je gegarandeerd van hoogwaardig, kwalitatief goed onderwijs welke direct in de praktijk toepasbaar is. Lees meer over alle accreditaties & erkenningen.

Waarom AALO? Daarom AALO!

· Je behaalt het waardevolste diploma in de fitnessbranche.
· Je studeert bij de nummer 1 (fitness)opleider van de Benelux.
· Je volgt op het hoogste niveau les van een AALO Master Trainer.
· Je profiteert ook na je opleiding van het AALO-netwerk.
Meer weten over onze opleidingen? om langs onze stand (28) en doe mee aan de AALO challenge!

Fitfair is het grootste, tweedaagse kennis- en netwerk event van de BeNeLux

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang updates over FitFair
©  2023 FITFAIR  - All rights reserved - Web design & development by: Dunico websites and advertising.
© 2023 FITFAIR.com - All rights reserved -

Web design & development by: Dunico websites and advertising.