FairFAIR 2021, Jaarbeurs Utrecht
FITFAIR 2021, Jaarbeurs Utrecht
Menu

Exposant

BeMore Fitsolutions

Socials exposant

Over

Biography

BeMore Fitsolutions is leverancier van fitness- en medische- fitnessapparatuur en biedt tevens onderhoud en service aan. Ons assortiment aan oplossingen bestaat uit Canali System uit Italië, FFiTTech uit Portugal, & Fluid Power Zone uit Australie, allen exclusief voor de Benelux. Met deze fabrikanten hebben we de juiste balans gevonden, omdat de technologie van deze nieuwe generatie fitness apparatuur, precies aansluit bij onze visie. Daarnaast zijn we ondersteunend voor de bekende merken BH Fitness en Impulse.

BeMore Fitsolutions staat voor advies, sales-en service, maar bovenal als dé aanbieder van oplossingen waar jouw onderneming verder mee komt.

Benieuwd geworden naar de mogelijkheden vul dan onderstaande in.

Ruud: "ik werk al ruim 20 jaar in de fitnessbranche en heb mijn sporen verdiend in zowel verkoop als service, waarbij aftersales en nakomen van beloftes voor mij minstens zo belangrijk is als sales. De klanten kennen mij als dé ambassadeur van BH Hi-Power".

Joop: "Als adviseur/verkoper en ondernemer ben ik al ruim 25 jaar werkzaam in de fitnessbranche. Van mijn klanten krijg ik het vertrouwen om tot op de dag van vandaag mijn passie te kunnen blijven uitoefenen. In die 25 jaar ben ik bekend geworden bij de grotere en kleinere sportscholen, en met de kennis van de fysio- en medische wereld ben ik voor hun de persoon waarop ze kunnen bouwen. Samen vullen we elkaar goed aan en durven wij de markt met veel vertrouwen te benaderen".

 

 

Fitfair is het grootste, tweedaagse kennis- en netwerk event van de BeNeLux

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang updates over FitFair
© 2021 FITFAIR - All rights reserved - Web design & development by: Dunico websites and advertising.
© 2021 FITFAIR.com - All rights reserved -

Web design & development by: Dunico websites and advertising.