Biography

ClubPlanner helpt fitnesscentra bij het optimaliseren van het bedrijfsresultaat. Meer grip op instroom en het behoud van leden. Het online CRM-systeem gaat voor u werken. De geïntegreerde tools helpen u en uw medewerkers om efficiënter en proactief te werken waardoor u meer rust, focus en grip op uw zaak creëert. Smart software gebaseerd op meer dan 15 jaar (internationale) ervaring in de fitnessbranche en wordt dagelijks door meer dan 500 clubs wereldwijd gebruikt.

Met het web-based programma ClubPlanner krijgt u grip op de instroom en het behoud van leden. In één oogopslag wordt zichtbaar wat er op het gebied van verkoop en ledenbehoud plaatsvindt, zodat tijdig kan worden bijgestuurd.
De gebruiksvriendelijkheid maakt de software geschikt voor elke medewerker en voor elk type fitnessclub. Het programma neemt management en medewerkers veel zorg uit handen en coacht zelfs de medewerkers.
ClubPlanner helpt bij het creëren van een duidelijke werkstructuur, het houden van focus op doelen en geeft daardoor rust en duidelijkheid.

www.clubplanner.com