FiTFAIR 2022, Jaarbeurs Utrecht
FITFAIR 2022, Jaarbeurs Utrecht
Menu

Exposant

DIVINE FIT & FIGHT

Socials exposant

Over

Biography

DIVINE FIT & FIGHT is een jonge, enthousiaste onderneming met een grote dosis passie en gedrevenheid voor automatisering, sport en voeding. Door jarenlange ervaring in de fitness, meditatie en vechtsport-wereld, is de drang ontstaan om technologie te combineren met de dagelijkse behoefte aan sportvoeding.

Hierdoor zijn het idee en de zoektocht naar de DIVINE PROTEIN MACHINE ontstaan, verder ontwikkeld én geperfectioneerd.

------

HUSSEIN AWQATI – FOUNDER
Voordat Hussein DIVINE FIT & FIGHT startte, was hij leidinggevende bij verschillende IT bedrijven en was automatisering zijn dagelijkse bezigheid. Daarna heeft Hussein de functie van docent in het middelbaar beroepsonderwijs aangenomen, waar hij met passie en trots ICT en PROJECT MANAGEMENT lessen mocht verzorgen. Verder heeft hij de opleiding Algemene Lichamelijke Opvoeding gevolgd op het hoger beroepsonderwijs en zich gespecialiseerd in voeding en vechtsport. Hussein is al jaren fitness and nutrition, kickboks- en bokstrainer. Daarom beschikt hij over de nodige know how als het gaat om het bereiken van een optimale mentale en fysieke gezondheid.

JACINTO GROENENDAAL – CO-FOUNDER
Voordat Jacinto Divine Fit & Fight medeoprichtte was hij werkzaam binnen verschillende gebieden waar hij een verscheidenheid aan ervaring heeft opgedaan. Zo heeft hij basiskennis wat betreft voeding verworven in de keuken waar hij een tijd lang werkzaam was als leermeester kok. Ook is hij werkzaam geweest op het gebied van beveiliging en vastgoed-onderhoud. Daarnaast is Jacinto veel bezig met sport en lesgeven en met name in de vechtsport en fitness. Jacinto is iemand die zichzelf uitdaagt, openstaat voor verdere ontwikkeling van waaruit nieuwe ideeën mogen ontstaan.

Fitfair is het grootste, tweedaagse kennis- en netwerk event van de BeNeLux

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang updates over FitFair
©  2024 FITFAIR  - All rights reserved - Web design & development by: Dunico websites and advertising.
© 2024 FITFAIR.com - All rights reserved -

Web design & development by: Dunico websites and advertising.