Biography

EAZZ levert opbergoplossingen die functioneel zijn en tegelijkertijd stijlvol vormgegeven. We werken daarvoor uitsluitend met duurzame en recyclebare materialen. Door onze jarenlange ervaring kunnen we precies adviseren welk materiaal geschikt is voor een specifieke omgeving.

Lockerkasten of kluisjes zijn belangrijk in iedere kleedruimte. Een investering in de lockers van Eazz is een investering in het efficiënt omgaan met ruimte en in duurzaamheid, veiligheid en een perfect bij u passende sfeer.

Een RFID of Proximity-slot van Ojmar is een elektronisch slot dat geopend of gesloten kan worden met een kaart, druppel of polsband waarin een chip is verwerkt. De locker opent en sluit als de kaart, druppel of polsband vlakbij het slot wordt gehouden.

Werkt u in uw organisatie al met RFID-technologie dan kan het lockersysteem vaak ook geschikt worden gemaakt met behoud van dezelfde sleutel.

FitInteriors lockers zijn gemaakt van formaldehydevrij meubelpaneel en voorzien van een melamine-kunststof toplaag.
Zowel uni- als houtdecors die niet van echt hout te onderscheiden zijn
Grote variëteit in standaard uitvoeringen en afwerkingen en maatwerk
170°-scharnieren, waardoor de deuren volledig open kunnen

De EAZZ-FitInteriors locker kasten zijn zo ontworpen dat ze geschikt zijn voor alle slotsystemen: van eenvoudig cilinderslot tot geavanceerd elektronisch sluitsysteem.