FiTFAIR 2022, Jaarbeurs Utrecht
FITFAIR 2022, Jaarbeurs Utrecht
Menu

Exposant

FieldPower Training

Socials exposant

Over

Biography

DIT MOET JE VOELEN !

FieldPower is ontwikkeld door Martin Huizing, bewegingswetenschapper en trainer van o.a. FC Twente en internationale atleten. Martin heeft zich naast training sinds 1999 toegelegd op het aanbieden en ontwikkelen van innovatieve producten en is pionier in het , zoals vibratietraining, flywheel “excentrische” training en test apparatuur.

Tijdens zijn functie als trainer bij FC Twente speelde de club Champions League en dus een zeer druk programma. De trainers wilden op het veld weerstandstraining doen, maar hiervoor waren geen functionele producten beschikbaar. Dat was het motief om de FieldPower te ontwikkelen, een functioneel en mobiel trainingsapparaat.

De FieldPower werkt volgens een uniek systeem waarbij er een vrijwel constante weerstand wordt geleverd ongeacht de bewegingsvorm, terwijl men elke denkbare oefening bij elke snelheid kan uitvoeren. Dat maakt het systeem tot het meest functionele trainingsmiddel dat op de markt beschikbaar is.

De training is zo uniek dat trainers FieldPower moeten ervaren om de ongekende mogelijkheden en unieke effecten in volle omvang te kunnen begrijpen.

 

Fitfair is het grootste, tweedaagse kennis- en netwerk event van de BeNeLux

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang updates over FitFair
©  2022 FITFAIR  - All rights reserved - Web design & development by: Dunico websites and advertising.
© 2022 FITFAIR.com - All rights reserved -

Web design & development by: Dunico websites and advertising.