Biography

FitnessRAW is opgericht anno 2013 door twee enthousiaste ondernemers die een eigen visie hadden in de wereld van functionele fitness.
Wij zijn goed in het bedenken van creatieve oplossingen, het creëren van een unieke beleving en zijn altijd op zoek naar originele concepten.
Zo is in 2013 in onze eigen werkplaats de eerste versie van de Deploymentbox ontwikkeld. Kwaliteit en functionaliteit zijn onze leidraden geweest tijdens dit proces.
Er altijd net iets beter bij zitten voor hetzelfde geld is onze kracht. Hierdoor genieten zoveel mogelijk mensen hiervan mee. Door onze netwerken, de Mariniers achtergrond en onze drive voor ondernemer- en gastheerschap krijgen we veel voor elkaar.

In alles wat we aanbieden willen we transparantie, design, kwaliteit en klantvriendelijkheid uitstralen. Wat ons net even anders maakt is de totaal beleving die je krijgt. Iets bruikbaars, origineels, unieks, iets gaafs, iets waar je mee gezien wilt worden en motiveert om er gebruik van te maken.

Naast de Deployment box heeft fitnessRAW sinds 2019 ook de Twist-pro dumbbells.
Een uniek concept welke de ultieme combinatie is van functionaliteit en design. Een strak ontworpen dumbbellset die met een simple handbeweging kan worden versteld naar de verschillende gewichtopties tot maar liefst 32kg. Perfect voor de personal trainer met beperkte ruimte of de thuis trainer.