Biography

LMX. biedt een zeer uitgebreide lijn van moderne, hoogwaardige professionele fitness materialen. Denk hierbij aan rekken, bars, yoga benodigdheden, banken, gewichten en Functionele fitness materialen.

De materialen hebben een moderne en strakke uitstraling, waarbij zwart wordt gecombineerd met felle kleuren.

LMX. is een onderdeel van Lifemaxx B.V.

Lifemaxx B.V. is sinds 2004 een internationaal georiënteerd bedrijf waar je terecht kunt voor alle accessoires en gewichten voor de professionele fitnessbranche. Je kunt denken aan cable handles, dumbbells, schijven, bumper plates, bars, foam rollers, squat rekken, opbergrekken, medicineballen, olympische banken en nog veel meer.
Naast onze eigen materialen van Lifemaxx®, Crossmaxx® en LMX.®, is Lifemaxx exclusief distributeur van de bekende en innovatieve merken Suples® Bulgarian Bag, Vicore® Fitness, TRYON®, PT4Pro® en Exxentric® en distributeur van Concept2® en Assault® Fitness.
Wij bieden een totaal assortiment voor sportcentra, Personal Training studio’s, buitentrainingen zoals Bootcamp, fysiofitness en CrossFit® boxen. Kwaliteit en service staan bij ons hoog in het vaandel en door meer dan 30 jaar ervaring in fitness helpen en adviseren wij je graag met de keuzes voor de juiste producten.