FiTFAIR 2022, Jaarbeurs Utrecht
FITFAIR 2022, Jaarbeurs Utrecht
Menu

Exposant

Masterfit Meals

Socials exposant

Over

Biography

”Lekker kan ook gezond zijn!” Een visie die Philippe en Ricardo delen. Philippe verloor met deze visie 56 kg tijdens Ricardo zijn personal trainingen en heeft zich nog nooit zo fit gevoeld. Ricardo leerde in die tussentijd de culinaire kant van Philippe kennen. Elkaars kwaliteiten bundelen heeft gezorgd voor en assortiment van 100+ verse lekkere en gezonde kant-en-klare gerechten voor jong én oud!

 

Ons assortiment bestaat uit de populairste gerechten. Denk aan paella, vol au vent, Vlaams stoofvlees, chili con carne, vispannetje, spaghetti bolognaise, nasi goreng met kipsaté, risotto met scampi’s, quiche, enzovoort. De gerechten bevatten minder zout, minder suiker en minder vet. Daarnaast zijn alle gerechten rijk aan eiwitten, vezels, vitamines en mineralen. Ook hebben wij caloriearme, koolhydraatarme, spiergroei, vegetarische, zoutarme, glutenvrije, lactosevrije en familie gerechten.

Wij bezorgen op maandag en woensdag tussen 13.00-22.00 in heel Vlaanderen en Zeeuws-Vlaanderen met onze eigen bezorgers. Je wordt hierbij live op de hoogte houden van waar onze bezorger zich bevindt. Daarnaast wordt de verwachte aankomsttijd continue bijgewerkt op basis van de drukte op de weg en de locatie van onze bezorger. Zo hoef je nooit lang thuis te wachten op jouw gerechten. Én ben je niet thuis? Dan belt onze bezorger je gewoon op om te vragen waar we het alsnog mogen afleveren in de buurt. Bijvoorbeeld in de tuin of bij de buren. Door onze verpakking blijft jouw bestelling dan nog zeker 4 uur op temperatuur.

Onze koude gerechten en pizza’s zijn 5 dagen houdbaar. Onze warme gerechten en soepen 10 dagen. Dit komt omdat wij onze gerechten luchtdicht verpakken en hierdoor bacteriegroei wat op termijn resulteert in bederf remmen. Wij maken voor de houdbaarheid geen gebruik van e-nummers en hogere zoutwaardes. Je kunt jouw producten ook nog tot 12 weken in de vriezer bewaren, omdat alles vers op de dag van verpakken wordt bereidt.

Fitfair is het grootste, tweedaagse kennis- en netwerk event van de BeNeLux

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang updates over FitFair
©  2022 FITFAIR  - All rights reserved - Web design & development by: Dunico websites and advertising.
© 2022 FITFAIR.com - All rights reserved -

Web design & development by: Dunico websites and advertising.