FiTFAIR 2022, Jaarbeurs Utrecht
FITFAIR 2022, Jaarbeurs Utrecht
Menu

Exposant

NLactief

Socials exposant

Over

Biography

Als fitnessbranche en als branchevereniging NL Actief hebben we de claim gelegd dat wij Nederland kunnen helpen aan een gezondere leefstijl en meer vitaliteit. Op deze wijze dragen we bij aan een sterkere sociale cohesie, het terugdringen van de zorgkosten, en een vitale en gelukkigere samenleving. Een uitdagende opdracht, met een grote sociaal-maatschappelijke impact. Wat is er nodig om deze claim waar te kunnen maken?

NL Actief organiseert en presenteert daarom op 22 november 2019 tijdens Fitfair in de Jaarbeurs in Utrecht een aantal kennis- en inspiratiesessies die we koppelen aan één centraal thema: de leefstijlclub van de toekomst - MEET THE FUTURE OF FITNESS. Met de sessies willen we samen met onze kennispartners een bijdrage leveren aan innovatie en verdere professionalisering van onze sector. Innovatie, inspiratie en kennis waarmee we boeien en binden.

Vragen die aan de orde komen:

  • Hoe ziet de fitness/leefstijlclub er in de toekomst uit?
  • Wat wordt het (nieuwe) verdienmodel?
  • Op welke wijze verbinden consumenten zich aan de club?
  • Welke data worden verzameld en hoe worden die gebruikt?
  • Wat wordt de grote game changer voor onze branche?

NL Actief is de branchevereniging van de erkende en ondernemende sport- en beweegbedrijven in Nederland. Bij NL Actief zijn zo’n 1000 locaties met in totaal 2.5 miljoen fitnessconsumenten aangesloten. Daarmee is NL Actief de grootste sportorganisatie van Nederland. NL Actief ontwikkelt en borgt de kwaliteit in de fitnessbranche en draagt eraan bij dat meer mensen aan fitness gaan doen. Doel is om de ontwikkeling, de kwaliteit, de maatschappelijke positie en het succes van de fitnesscentra verder te bevorderen. Om dit te kunnen realiseren, beheert NL Actief de kwaliteitsregisters FITNED.NL (fitnessprofessionals) en VindFitness.NL (sport- en beweegbedrijven).

Fitfair is het grootste, tweedaagse kennis- en netwerk event van de BeNeLux

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang updates over FitFair
©  2022 FITFAIR  - All rights reserved - Web design & development by: Dunico websites and advertising.
© 2022 FITFAIR.com - All rights reserved -

Web design & development by: Dunico websites and advertising.