FiTFAIR 2022, Jaarbeurs Utrecht
FITFAIR 2022, Jaarbeurs Utrecht
Menu

Exposant

PNOĒ

Socials exposant

Over

Biography

PNO 

THE ONE MILLION DOLLAR LAB IN A SMALL CASE 

Keiser BV is de officiële distributeur van PNOE in de Benelux. Ontdek bij ons het meest geavanceerde biometrische screeningsysteem op de markt om je training en prestaties optimaal te meten en te controleren op basis een metabolische analyse.

Het door PNOĒ ontwikkelde systeem meet en analyseert het cardiovasculaire en ademhalingsstelsel, de spier- en neuromusculaire functies en het vet-koolhydraatmetabolisme. En dat allemaal in real time. PNOE is een cloud based systeem, waardoor het op elk moment beschikbaar is en door het kleine formaat gemakkelijk mee te nemen is. Hiermee is het de perfecte basis voor elke atleet, van beginner tot professional. Hierdoor is hij makkelijk mee te nemen.

PNOĒ helpt je de beperkende factoren van je potentieel te identificeren, zodat je doelgericht en gestructureerd kunt werken aan het optimaliseren van je prestaties. Het apparaat meet onder meer de prestaties van de organen onder verschillende voor jou specifieke belasting omstandigheden, zoals VO2Max-tests en RMR- tests. Bovendien kan het verband tussen lichamelijke gewaarwording en feitelijke beperkende factoren worden onderzocht.

Fitfair is het grootste, tweedaagse kennis- en netwerk event van de BeNeLux

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang updates over FitFair
©  2023 FITFAIR  - All rights reserved - Web design & development by: Dunico websites and advertising.
© 2023 FITFAIR.com - All rights reserved -

Web design & development by: Dunico websites and advertising.