Biography

In de taal van Esperanto vertaalt “reakiro” zich naar “herstel”.

Trouw aan de naam, REAKIRO’s doel is om het leven van de consumenten over de hele wereld te verbeteren. Reakiro beheerst het gehele proces, van het telen van de planten tot het uiteindelijke product wat jij koopt! Reakiro gelooft in de kernwaarden: het opnieuw introduceren van hennep en het ondersteunen van miljoenen mensen over de hele wereld om gezonder te leven zoals moeder natuur het bedoeld heeft. Van de met zorg en aandacht geteelde hennepvelden tot de nieuwste innovaties op het gebied van extractie, Reakiro kan CBD van topkwaliteit garanderen.

Het extract is volledig spectrum om ervoor te zorgen dat jij volledig profiteert van alle natuurlijke cannabinoïden van de hennepplant die synergetisch samenwerken. Om de zuiverheid van het CBD-extract te garanderen, wordt elke batch getest in een extern laboratorium.

Het vinden van het juiste product voor jou kan in het begin een hele klus zijn. Afhankelijk van wie je bent en van de aandoening die je mogelijk probeert te behandelen, hebben we een breed scala aan producten.

Reakiro is gespecialiseerd in CBD-olie, capsules en e-liquids van topkwaliteit, naast een volledige collectie huidverzorgingsproducten met CBD.