Biography

Al meer dan 40 jaar zetten wij ons als schwa-medico groep in voor elektriciteit en de gebruiksmogelijkheden ervan voor mensen. De focus lag in de eerste decennia op de verlichting en genezing van ziekten door middel van zenuw- en spierstimulatie.

Sinds 2010 hebben we als ontwikkelaar en producent voor externe bedrijven steeds meer ervaring opgedaan met EMS systemen. Uit onze ervaring met stimulatiesystemen, impulsvormen, veiligheidstechniek en sportwetenschap hebben we nu na jarenlange praktijktests ons eigen 12-kanaals systeem in Nederland op de markt gebracht.

StimaWELL® EMS is het origineel – ontwikkeld voor echte diehards. Alleen rechtstreeks verkrijgbaar – exclusief bij de fabrikant. Stel de training eenvoudig en efficiënt samen. De gelijktijdige belasting van alle spiergroepen en individuele trainingsimpulsen dragen bij aan de wetenschappelijk bewezen opbouw en regeneratie van de spieren.

Steeds meer personal trainers en sportscholen kiezen voor StimaWELL EMS. Wist u al dat StimaWELL EMS momenteel een van de weinige medisch gecertificeerde EMS apparaten in Nederland is!

Bent u geïnteresseerd (medische) EMS trainingen te kunnen geven en wilt u een professionele demo op locatie, neem dan snel contact met ons op via info@stimawell-ems.nl. Kijk voor meer informatie op https://www.stimawell.com/nl/

De voordelen van StimWELL EMS training op een rijtje:
– volledige training in slechts 20 minuten
– middenfrequente stroom
– vele malen effectiever dan normale fitness
– spier(kracht)opbouw
– vetverbranding
– huidversteviging
– bekkenbodemtraining
– stimuleert het hele lichaam
– compatibel met andere merken
Bevorder uw gezondheid en welzijn – StimaWELL® EMS. Het origineel. Voor echte diehards.