FiTFAIR 2022, Jaarbeurs Utrecht
FITFAIR 2022, Jaarbeurs Utrecht
Menu

Exposant

The Fitness Candy Company

Socials exposant

Over

Biography

Verantwoord snacken doe je bij The Fitness Candy Company

Cravings.
The Fitness Candy Company is ontstaan uit een eigen ‘craving’ naar onweerstaanbare snacks die toch nog wat voedingswaarden bevatten. We willen er allemaal goed uit zien en de één offert hier wat meer voor op dan de ander. Maar laten we eerlijk zijn, uiteindelijk heeft iedereen een moment waarop je even zorgeloos wilt genieten. Of het nou om iets hartigs of iets zoets gaat, we hebben allemaal wel een (non)guilty craving!
Exclusive snacking.
Al jarenlang speuren we supermarkten in het buitenland af om de allerlekkerste snacks en etenswaren te vinden. In 2019 ontstond ineens het idee om dit ook online te doen, want waarom naar het buitenland gaan als je de buitenlandse producten ook hierheen kunt halen? Dit betekende dat er vaker, makkelijker, en steeds meer etenswaren voorbij kwamen. En je kunt natuurlijk wel raden wat een vreugd dit met zich mee bracht!
Sharing is caring.
We kennen allemaal het moment dat je van wat lekkers aan het genieten bent en een vriend aan je vraagt of ze ook wat mogen proeven. Heel eerlijk? Nou liever niet. Deze vraag kwam steeds vaker voorbij wat er uiteindelijk voor zorgde dat de volgende stap ondernomen werd. Waarom importeren we niet grotere hoeveelheden? Dit bleek een fantastisch idee te zijn en na veel proeverijen is er een uiteindelijk assortiment ontstaan. Dit assortiment presenteren nu met grote trots via de online shop op www.fitnesscandy.nl. En wees niet gevreesd, dit assortiment zal frequent worden veranderd.
Fitfair is het grootste, tweedaagse kennis- en netwerk event van de BeNeLux

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang updates over FitFair
©  2023 FITFAIR  - All rights reserved - Web design & development by: Dunico websites and advertising.
© 2023 FITFAIR.com - All rights reserved -

Web design & development by: Dunico websites and advertising.