Veelgestelde vragen

Voor wie is Fitfair?

Fitfair richt zich op de sportprofessional, de ondernemer en de fanatieke sporter.

Moet ik inschrijven voor de masterclasses

Nee. Fitfair biedt op enig moment een capaciteit van 4000 zitplaatsen in 20 area’s. Indien je een bepaalde masterclass, keynote, workshop of Q&A niet wilt missen, raden we je aan om minimaal 30 minuten vóór aanvang aanwezig te zijn.

Wat zijn de toegangskosten

Een ticket kost €30,- voor een dag, of €45,- voor beide dagen. Een ticket geeft je toegang tot alle onderdelen van het event zoals het volledige programma, de beursvloer en de netwerk momenten.

Zijn er kaarten aan de deur verkrijgbaar

Ja, maar hou deze website in de gaten omtrent de voortgang van de kaartverkoop. We raden wel ten alle tijden aan om je ticket in de voorverkoop te kopen. Dit kan online op deze website én bij alle Primera’s in Nederland.

Geldt er een gereduceerde prijs voor kinderen. Toegang is vanaf 16 jaar

Nee, er is geen gereduceerd tarief voor kinderen. Toegang is vanaf 16 jaar.

Is Fitfair een beurs

Naar onze mening willen bezoekers meer ervaren dan alleen een beurs. Tijdens Fitfair staan inspiratie en educatie op één. Onze focus ligt op kennisdeling, netwerken, en inspiratie in onze 20 hypermoderne zalen door middel van masterclasses, workshops en Q&A’s.

De beursvloer maakt Fitfair compleet doordat je direct voor of na het volgen van de conferentie inspiratie op kunt doen op het gebied van de nieuwste gear, services en merken.

Kan ik producten kopen tijdens Fitfair

Wij bieden standhouders en merken de mogelijkheid om producten te verkopen tijdens Fitfair. Reken vooral op kleinere producten die verkocht worden, of digitale verkoop waarna het product bij u thuis gebracht wordt. Daarnaast bieden vele merken beurskortingen aan, deze zijn onafhankelijk te vinden bij de vertegenwoordigde merken.

Amateurs of professionals

Beide. In het 150+ delige programma worden de niveaus aangeduid in ‘professional’ en ‘novice’ (beginner). Dit zullen wij de 1 maand vóór het event toevoegen in het blokkenschema.

Zijn er douchemogelijkheden op Fitfair

Nee, er zijn geen douchemogelijkheden op Fitfair.

Waar kan ik parkeren

Parkeren kan op P1, P3 en P4.

Waar staan de parkeerautomaten

De parkeerautomaten staan zowel in de centrale hal als op de parkeerplaatsen zelf.

Kun je in contact komen met professionals en andere ondernemers

Ja. De core van het evenement is om je te laten inspireren door gelijkgestemden of diegene die de paden reeds bewandelt hebben . Tijdens ieder programma onderdeel is er tijd voor vragen vanuit het publiek en op de beursvloer zul andere sporters en industrie professionals treffen.

Moet ik m'n ID meenemen naar het evenement

Ja, voordat je evenement betreed kan de beveiliging naar je ID vragen om je naam en leeftijd te controleren op je ticket.

Kan ik geld pinnen op Fitfair

Ja. In de centrale hal van de Jaarbeurs staan twee ABN automaten.

Waar mag ik roken

Alleen buiten de Jaarbeurs mag er gerookt worden.

Is er een garderobe

Ja, in de hoofdhal van de Jaarbeurs is een bewaakte garderobe. Kosten zijn €1,50 per jas.