Ja ja, je leest het goed! Komend jaar zijn we voor het eerst ook open op de vrijdag met een speciale dag die 100% gefocust is op business en bijbehorend programma. Fitfair 2019 zal daarom dit jaar plaatsvinden op vrijdag 22 en zaterdag 23 november.

Feedback
Wij nemen de feedback van onze bezoekers en exposanten altijd zeer serieus, zoals de behoefte aan een speciale business dag tijdens Fitfair. Hierdoor hebben wij besloten dit jaar op de vrijdag al open te gaan. Het programma op de vrijdag zal uitsluitend voor (beginnende) professionals zijn; denk aan sportschoolhouders, (personal) trainers en andere dienstverleners zoals fysiotherapeuten en (mental)coaches.

Uiteraard is het event beide dagen gewoon voor iedereen toegankelijk, maar zal de focus op vrijdag exclusief gericht zijn op de professional. Op zaterdag is het programma gericht op de professional alsmede de consumer & fitness fanatics, zoals jullie van ons gewend zijn.

Zondag
Deze verandering betekend dat we afscheid nemen van de zondag. De bezoekers die reeds een zondag ticket hebben gekocht, ontvangen deze week een persoonlijke mail. In deze mail bieden wij de mogelijkheid om de tickets om te zetten naar een andere dag, of te annuleren.

Binnenkort in ieder geval meer over onze speciale business dag!

Liefs, Fitfair 2019 team

Koop je Ultra Early bird tickets hier >> Tickets <<

Zet jezelf aanwezig op het FB event >> Facebook Event <<