De markt is continue in beweging, nog nooit is er zoveel concurrentie geweest dan vandaag de dag. Je klanten zijn kritisch en hebben hoge verwachtingen van jou als trainer/coach. Door gebruik te maken van de nieuwste concepten en materialen kunnen wij jouw club op maat gemaakt inrichten, afgestemd op de doelgroep die jij wilt bereiken.

Door jarenlange ervaring en een eigen personal training studio weten wij wat beginnende fitness ondernemers missen aan begeleiding, coaching en kennis om een goed lopende gym op te zetten. GymCreators kan je helpen merkbekendheid te creëren en je adviseren over wat het beste werkt om een zo hoog mogelijk rendement op je investering te behalen.
Ben je opzoek naar een complete inrichting voor je crossfit box, personal training studio of sportschool? GymCreators heeft equipment pakketten samengesteld voor verschillende doelgroepen zodat je niet hoeft na te denken en jij je kan richten op waar je goed in bent, training geven!

Er is een pakket voor personal training, small group training, crossfit en voor een ruimte binnen een bestaande sportschool.

Heb je zelf een idee? Of heb je hulp nodig bij je inrichting en het opstarten van je gym? Bezoek ons dan tijdens Fitfair op 24 & 25 November in Jaarbeurs, Utrecht.

http://www.gymcreators.com/