Ben jij ondernemer of manager in de fitnessbranche? Dan mag je dit grootste fitness event van de Benelux niet missen! Hidden Profits is er voor het 3e jaar in successie bij met een complete ‘Fitness Business 2020’ zaal. Kom óók op vrijdag 22 november en zaterdag 23 november naar Utrecht en neem je hele team mee naar Fitfair in de Jaarbeurs.

Programma van de ‘Fitness Business 2020’ zaal

Op beide dagen, zowel vrijdag 22 november als zaterdag 23 november, leer je tijdens korte 25-minuten workshops over:

1 – Strategie: De bepalende keuzes voor een gezonde bedrijfstoekomst anno 2020
Spreker: René Wantzing, Mindset Bedrijfsontwikkeling
In een volwassen wordende markt als de fitnessmarkt is de enige kans om te overleven: professionaliseren. Dat geldt voor elke fitnessonderneming klein en groot, van ZZPer met een studio, tot ,eer traditionele ondernemers met een complete club tot groeiende fitnessketens.
René Wantzing toont hoe je een duidelijke, doordachte en passende strategie voor je eigen bedrijf samenstelt. Efficiënt werken met professionele aanpak in elk aspect van de uitvoering. Dit is de basis voor alle zakelijke keuzes voor je bedrijf in 2020.

2 – Marketing: Zó win je de marketingstrijd in het 2020 decennium
Spreker: Aernout Leezenberg, founder Hidden Profits Marketing
Weet je nog, in 2010 zaten we nog massaal en al jaren op Hyves. Maar als je nu in 2020 nog exact dezelfde marketingtechnieken gebruikt als in 2018, dan verlies je.
Wat eens succesvol was in bijvoorbeeld Google en Facebook advertenties werkt niet meer zo goed. Waardoor komt dat? O.a. door meer concurrentie in de fitnessmarkt, meer concurrentie in Google, Facebook, Instagram, de opkomst van nieuwe technieken als Messenger, chatbots, marketing automation, funnels enzovoort. Je leert hier de top 5 nieuwste marketing tips & technieken om óók in 2020 een stabiele stroom met nieuwe leden en cliënten binnen te krijgen.

3 – Sales: Succesvol verkopen anno 2020 leer je in 5 stappen
Spreker: Maarten de Croon, Crown Consultancy
Verkopen. Wie houdt er van verkopen? Wie vindt het makkelijk? Of associeer je het met ‘aansmeren’? Tijdens deze workshop ontdek je in 5 stappen hoe je leads en andere geïnteresseerden goed kunt helpen beslissen. Ontdek hoe je eigen weerstand tegen ‘verkopen’ eenvoudig om te zetten is in passie om mensen te helpen. En hen te helpen om (weer) een gezondere leefstijl te starten of om nu eindelijk de beste versie van zichzelf te worden.

4 – Sturen op cijfers: Showcase en cijfers van de best presterende clubs en studio’s
Sprekers: Lennaert Noordman, Jan Holt en Wiljan Nijenhuis, NHN Support
Hoe zou het zijn als je vooraf al kunt voorspellen hoeveel leads (= geïnteresseerden) je nodig hebt om voldoende nieuwe leden / cliënten in te schrijven?
Dat is hoe de meest succesvolle clubs en studio’s draaien. En de drie oprichters van NHN Support leren jou de inzichten van deze clubs en studio’s tijdens deze 25 minuten workshop. Je leert hoe je moet kijken naar de juiste cijfers van je bedrijf.