Als fitness ondernemer mag jij het programma van onze hoofdsponsor Matrix Fitness niet missen!

VRIJDAG 22 NOVEMBER

De kracht van beleving
Tijden: 12.30 – 13.15 uur
Spreker: Frans Goenee
De Efteling creëert al tientallen jaren een sprookjesachtige beleving voor haar publiek, van jong tot oud. Hoe zorgt de Efteling keer op keer voor die magische bezoekerservaring? Frans Goenee – Inspiratiemanager bij de Efteling – deelt tijdens FitFair zijn lessen in Experience Management. Daarbij legt hij de focus op Storytelling, Storydoing, wat daarin belangrijk is en wat de fitnessindustrie hiervan kan leren. Laat je betoveren door Frans zijn verhaal!

Frans Goenee werkt sinds 1989 bij de Efteling en is naast conceptmanager ook ‘Inspiratiemanager Meetings & Events’, waarbij hij zijn kennis en ervaring over gastvrijheid in de Efteling wil overdragen.

Topsport in het bedrijfsleven
Tijden: 13.30 – 14.15 uur
Spreker: Erben Wennemars

Dat topsport een leven is van grote hoogten en soms diepe dalen, teamwork, aanpassingsvermogen en mentale flexibiliteit is voor iedere sportliefhebber bekend. Maar ook binnen het bedrijfsleven wordt topsport bedreven. Tijdens een exclusief seminar vertelt Erben over zijn carrière, letterlijk van vallen tot opstaan. Ook legt hij de link tussen de topsport en het ondernemerschap, om zo jou te inspireren om te blijven genieten van wat je het liefste doet: ondernemen!

Erben Wennemars is zonder twijfel de meest enthousiaste schaatser van Nederland geweest. Hij werd in zijn imposante schaatscarrière twee keer wereldkampioen sprint en pakte brons op de Olympische Spelen van Turijn. In 2004 werd hij uitgeroepen tot Sportman van het Jaar.

Fitness: Future Proof?
Tijden: 14.30 – 15.15 uur
Spreker: Richard van Hooijdonk
Wearables, hartslagbanden en activity trackers zijn inmiddels niet meer weg te denken uit het hedendaagse fitnessbeeld. Trendwatcher, futurist en internationaal topspreker Richard van Hooijdonk neemt je tijdens zijn presentatie mee naar een dynamische toekomst. Een toekomst die ondernemen in de fitnessbranche compleet zal veranderen. De vraag die hierbij centraal staat: is onze industrie ‘future proof’? Inspiratie gegarandeerd.
In 2015, 2016 en 2017 is Richard van Hooijdonk verkozen tot meest gevraagde trendwatcher en futurist van Nederland. Richard is regelmatig te gast bij RTL, BNN/VARA en AVRO/TROS. Bij BNR Radio presenteerde hij het programma ‘Mindshift’.

Gastvrijheid als mindset
Tijden: 15.30 – 16.15 uur
Spreker: Romeo Oehlers

Gastvrijheid. Een thema dat zich niet beperkt tot horeca gerelateerde bedrijven of de hotellerie. Ook binnen fitnessclubs is het belangrijk dat sporters zich welkom voelen. En daardoor terug blijven komen. Maar hoe zorg je ervoor dat jouw onderneming een gastvrije mindset beheerst? Romeo Oehlers neemt jou tijdens zijn presentatie mee in de wereld van hospitality. Aan de hand van ‘best practices’ van onder andere KLM en Tony Chocolonely biedt Romeo nieuwe inzichten voor het ontwikkelen van een gastvrije visie binnen jouw organisatie.

Na een actieve loopbaan binnen de hospitality sector is Romeo Oehlers sinds 2001 werkzaam als trainer, coach en ontwikkelaar. Hij verzorgt wekelijks lezingen op de Hogere Hotelschool en geeft onder andere trainingen aan het personeel van de Nederlandse Spoorwegen.

Van goede voornemens naar duurzaam gedrag
Tijden: 16.30 – 17.15 uur
Spreker: Kirsten de Klein

Starten met sporten en bewegen: het klinkt zo makkelijk. Maar hoe kan het toch dat de klant die zo enthousiast begon, na een paar weken alweer stopt met trainen? En hoe train je mensen die (onbewust) laten merken dat sporten niets voor hen is? Kirsten de Klein van Kenniscentrum Sport leert jou te denken vanuit het perspectief van de klant en te kijken naar waar hij of zij behoefte aan heeft, waardoor jij als ondernemer of trainer veel meer voor de klant kan betekenen. En er uiteindelijk voor zorgt dat de sporter zijn enthousiasme behoudt!

Kenniscentrum Sport is het onafhankelijke kennisinstituut over sporten en bewegen, waar wetenschappelijke inzichten vertaald worden naar de praktijk. Kirsten werkt als communicatieadviseur en heeft een wetenschappelijke achtergrond in gezondheidsbevordering én ervaring als bootcamp instructeur en personal trainer.

Het volledige Fitfair programma voor ondernemers vind je HIER

Koop nu jouw TICKETS