Je wilt beginnen om je bedrijf op te zetten, het ziet er allemaal florissant uit, je verdienmodel, de mogelijkheid om een eigen locatie binnen een jaar te openen en die auto waarmee je aan het flirten bent komt steeds dichterbij…… Ja, zeker weten, je voelt het aan alles, dit gaat het worden…. 🙂

Alleen nu de praktijk nog, je eerste 10 klanten om in ieder geval vooruit te kunnen..

Maar hoe begin je nu echt?? Je leest je wezenloos op internet maar je mist soms de nuance in het verhaal. Juist die essentiële brandende vragen waar jij geen antwoord op lijkt te krijgen. Of heb je juist het gevoel dat alles hetzelfde is? Stel je vraag live aan alles experts die er rondlopen en stel kritische vragen. Laat je inspireren om die volgende stap te zetten in je bedrijf. Wij bieden het je aan, wees selectief, stel je vraag en pak de winst die jij verdient.

Volg masterclasses bij Hidden Profits

Wat moet je nu doen als het gaat om het genereren van nieuwe klanten online of offline? Wij weten ook echt wel dat jouw neefje ook wat doet in de online marketing maar Rick Aarsman van Hidden Profits doet jouw neefje instant veranderen in een stagiair. Hij is to the point, heeft een bewezen concept en voor iedere PT-er of business owner is er wel wat waardevols te vinden bij Hidden Profits!

Laat je inspireren door Rob Trousselot van Lijfstijl Coaches

Nu we het over waardevolle knowledge bombs hebben, hebben wij Rob Trousselot al genoemd? Nee, hij heeft niet ‘gebicepcurled’ met Schwarzenegger maar hij is de to-go-to-guy als het gaat om samen Nederland gezonder maken. De man heeft zijn jarenlange kennis gedocumenteerd zodat jij hier profijt van hebt wanneer je begint met je business. Zijn motto “waarom moeilijk doen als het samen kan” maakt hij als geen anders waar! Samen met Kitty en Doriene ben je verzekerd van een leerzame dag.

FITsociety app

Ozgur Yasar, de man waarvan het lijkt alsof hij jarenlang in zijn helikopter heeft gevlogen boven het fitnesslandschap. Het lijkt erop dat hij voor werkelijk ieder probleem een oplossing heeft gevonden. Een oplossing in de vorm van een app en een website die bovendien genomineerd is voor “ website van het jaar” volgens Emerce! Niet alleen voor de trainers maar ook voor de consument. Het logische gevolg? Vraag en aanbod bij elkaar brengen.

En om het geheel af te toppen heeft de beste man voor personal trainers en sportscholen een omgeving ontwikkelt waarin jij jouw bedrijf makkelijk kan managen. Vandaag lid worden betekent gisteren je investering terugverdiend. Zeer vlotte app!

Volg masterclasses in de PT Academy

Als je op iedere vraag een antwoord wilt hebben dat vooral lekker ongenuanceerd is, simpel, sociaal ongewenst maar toch met inhoud doe je er verstandig aan om je agenda te blokken voor Mitchell Lemans. Deze jongen is al 17 jaar actief in de branche en als we hem moeten geloven is hij nog steeds niet van plan om de branche te verlaten. Ooit begonnen als stagiair, en uiteindelijk als trotse founder van Undisputed een coach geworden voor trainers en managers  in de fitnessbranche. Ooit had hij de missie om de nieuwe standaard in Personal Training land te worden, dat is hem gelukt. 2 Jaar geleden heeft hij Undisputed verlaten en heeft zijn zinnen gezet om de fitnessbranche te inspireren om betere ondernemers te worden. Of het nu gaat om strategieën, sales, klantbeleving of om hoe je je kennis over moet brengen op de consument we geven je de garantie dat je in ieder geval met een antwoord naar huis gaat.