Per 1 juli is Fitland Mill, Fitland Gemert en Fitland Goes weer eigendom van Maarten van Kempen uit Mill. Dat heeft hij op zaterdag 8 juni de medewerkers via een mail laten weten.

“Voor mij geldt denk ik meer dan voor iemand anders, eens een Fitlander altijd een Fitlander,” zo begint van Kempen. Hij wil terug naar de oorspronkelijke kernwaarden van Fitland, thuisgevoel, Topteams, ondernemerschap en mensen helpen fitter te worden en gezonder te leven. Voor leden wil dit zeggen dat groepslessen en begeleiding in de huidige vorm wordt voortgezet. “Ik ga er vanuit dat ik in september met jullie samen het 35-jarig bestaan van Fitland kan vieren,” aldus van Kempen.

De vraag is of Jagyba Sport & Health te Velp en Sportcentrum van Unen uit Brielle ook verder gaan onder de naam Fitland. Beide zijn recent overgenomen door Blue Zone Holding BV (Fitlander en bestuurder Julian van Oostrum) gevestigd op hetzelfde adres (Bedafseweg 22 Uden) als Teugel Resort Uden dat eigendom is van Maarten van Kempen.

Nieuws inzenden? Stuur een mail naar jeroen@fitfairjaarbeurs.nl

Nog geen kaarten voor Fitfair ➡ www.fitfairjaarbeurs.nl