Fitfair is het event voor personal trainers en andere fitness professionals. Als het aankomt op personal training materialen is er geen betere partij dan Meijers. Meijers zal daarom ook op beide dagen tijdens Fitfair aanwezig zijn.

MEIJERS is gespecialiseerd in paramedische hulpmiddelen en trainingsmateriaal van topkwaliteit. Onze producten vinden hun weg naar talloze gezondheids-, fitness-, en revalidatiecentra, maar ook naar fysiotherapeuten, personal trainers en particulieren in heel Europa en zelfs daarbuiten. 

Wij vertegenwoordigen (exclusief) grote A-merken als BOSU, Stroops, Flowin, TriggerPoint, HyperWear, Aerobis, Dynamax en PowerBlock. Deze merken bieden (sport)specifiek trainingsmateriaal zoals de BOSU Balance Trainer, medicin ballen en suspension trainers. Daarnaast is er het assortiment van effectieve gezondheidskussens, ligortheses, oefenbanden, warmte- en koude kompressen.

Wij bieden daarnaast inspirerende praktijkgerichte cursussen en workshops die inzicht bieden in de trainingsmogelijkheden met onze producten. Van klacht specifieke behandeling tot effectieve groepstraining.

Wil jij meer weten over het assortiment van Meijers of hun inspirerende praktijkgerichte cursussen? Bezoek dan Fitfair op 24 & 25 november in Jaarbeurs, Utrecht.