Bekende ondernemers maar vooral ook nieuwe spelers en inspirators uit de branche zullen acte de préséance geven, waaronder Remo Speijers.

Remo Speijers is ex-extreme sporter en een jonge ondernemer die alles nèt even anders aanpakt in zijn gym Speijers Sport te Beuningen.

“Collega sportschoolhouders komen vaak bij mij over de vloer voor inspiratie en om een bakje koffie te doen. FITFAIR is daarom een mooie plek om aan andere ondernemers te vertellen hoe ik mijn zaak run en wat mijn visie is. Mijn weg is niet dé weg. Want dé weg bestaat niet. Wel wil ik delen waar ik tegenaan liep en loop en hoe ik mijn problemen en vraagstukken heb opgelost of nog aan het oplossen ben. Mijn motto is vooral zo veel mogelijk zélf doen. Zelf uitzoeken hoe die luchtververser werkt, hoe je apparatuur werkt. Kosten drukken. Zelf op de vloer staan samen met je personeel. Ik heb enorm veel zin om een bijdrage te leveren aan FITFAIR 2019 en de branche met elkaar te versterken.”

Naast het programma is er genoeg tijd ingeruimd voor deelnemers om zich te begeven naar de beursvloer waar je direct in contact kunt komen met de top leveranciers uit de branche die hun innovaties en beursaanbiedingen presenteren.