Als fitnessbranche en als branchevereniging NL Actief hebben we de claim gelegd dat wij Nederland kunnen helpen aan een gezondere leefstijl en meer vitaliteit. Op deze wijze dragen we bij aan een sterkere sociale cohesie, het terugdringen van de zorgkosten, en een vitale en gelukkigere samenleving. Een uitdagende opdracht, met een grote sociaal-maatschappelijke impact. Wat is er nodig om deze claim waar te kunnen maken?

NL Actief organiseert en presenteert daarom op 22 november 2019 tijdens Fitfair in de Jaarbeurs in Utrecht een aantal kennis- en inspiratiesessies die we koppelen aan één centraal thema: de leefstijlclub van de toekomst – MEET THE FUTURE OF FITNESS. Met de sessies willen we samen met onze kennispartners een bijdrage leveren aan innovatie en verdere professionalisering van onze sector. Innovatie, inspiratie en kennis waarmee we boeien en binden.

Ons programma (Zaal 1 – Supernova)

08:00-10:00 uur              ALV incl. ontbijt (alleen voor leden NL Actief, vooraf HIER aanmelden)

10.30-12.00 uur               talkshow De Fitnesswereld Draait Door, gepresenteerd door Herman Rutgers (Europe Active) en Ronald Wouters (NL Actief), met deelname van onder anderen Tom Moos (Health City), Pim Lexmond (Bodyline Healthcenter Terneuzen), Hugo Braam (Virtuagym) en Bert van Oostveen (Kenniscentrum Sport, Bouke van Spreeuwel (BoukeSport)

Vragen die aan de orde komen:

  • Hoe ziet de fitness/leefstijlclub er in de toekomst uit?
  • Wat wordt het (nieuwe) verdienmodel?
  • Op welke wijze verbinden consumenten zich aan de club?
  • Welke data worden verzameld en hoe worden die gebruikt?
  • Wat wordt de grote game changer voor onze branche?

12.30-13.30 uur               NL Actief College Tour met Han Doorenbosch, CEO Trainmore

14.00-15.00 uur               Lezing Sander van den Born, CEO Goodlife Fitness

15.30-16.30 uur               Workshop Boutique Studio’s Nederland door Peter Wolfhagen

Bekijk het volledige programma HIER.

Wij zien je graag in de ‘NL Actief’ zaal