FiTFAIR 2022, Jaarbeurs Utrecht
FITFAIR 2022, Jaarbeurs Utrecht
Menu

Programma vrijdag 6 mei 2022:

De lessen van COVID-19

Talkshow De Fitnesswereld Draait Door:
10.00-11.30 uur met onder andere Marco Vonk (Matrix), Jasper Bron (Technogym), Thomas Hoeven (LifeFitness), Marc Nijland (ClubJoy), Barbara den Bak (Urban Gym Group), Hugo Braam (Virtuagym), onder leiding van Peter Wolfhagen (Activity Workx) en Ronald Wouters (NL Actief).

Als fitnessbranche en als branchevereniging NL Actief hebben we de claim gelegd dat wij Nederland kunnen helpen aan een gezondere leefstijl en meer vitaliteit. Zeker in deze coronaperiode een uitdagende opdracht, met een grote sociaal-maatschappelijke impact. Wat is er nodig om deze claim waar te kunnen maken? En welke lessen heeft COVID-19 ons geleerd?
NL Actief organiseert en presenteert daarom tijdens Fitfair in de Jaarbeurs in Utrecht de talkshow De Fitnesswereld Draait Door (10.00-11.30 uur). In verschillende gespreksronden bespreken we met inspirerende tafelgasten de toekomst van de fitnessbranche op het snijvlak van enerzijds sporten en bewegen en anderzijds leefstijl en gezondheid. Met de talkshow willen we samen met onze kennispartners een bijdrage leveren aan innovatie en verdere professionalisering van onze sector.
Meet the future of fitness!

Workshop Digital Fitness
12.00-13.30 uur Peter Wolfhagen (Activity Workx) en Ronald Wouters (NL Actief).

Kennissessie ‘Digital Fitness, een gouden kans of de ondergang van de fitnessbranche?
Peter Wolfhagen geeft samen met Ronald Wouters invulling aan de kennissessie ‘Digital Fitness, een gouden kans of de ondergang van de fitnessbranche?’ (12.00-13.30 uur).
Digital Fitness heeft in de afgelopen jaren een enorme vlucht genomen, hetgeen door de coronaperiode alleen maar is versterkt. Inmiddels zijn ook technische giganten zoals Google en Apple toegetreden tot het segment van digitale fitness, waarbij ze met enorme investeringen proberen om (ook) in de fitnessbranche de markt te gaan beheersen. Wat heeft dat voor gevolgen voor de individuele fitnessondernemer of Personal Trainer? Is het een gouden kans om je zaak nog succesvoller te maken, of is dit het begin van het einde voor de fitnessbranche? Eén ding is duidelijk: als je afwacht en niets doet, zal digital fitness een ernstige bedreiging blijken en mogelijk je voortbestaan in gevaar brengen. Als je wilt weten hoe je slim gebruik kunt maken van alle digitale ontwikkelingen om meer groei te realiseren, dan mag je deze kennissessie niet missen.
Naast inzicht in de ontwikkelingen en diverse praktische tips, ontvang je bovendien de resultaten van recent onderzoek waarbij ook de consument aan het woord komt.

Deelnemers aan de kennissessie ontvangen gratis het boek Digital Fitness t.w.v. 67,50

Van trends naar succes
14.00-15.30 uur Peter Wolfhagen, Kelby Jongen en Rob van Berkel

Als ondernemer in de fitnessbranche is er niets zo leuk als het bouwen aan een succesvol
bedrijf met tevreden klanten. Maar hoe realiseer je dat jij succesvol wordt? In een dynamisch middagprogramma word je aan de hand van praktische voorbeelden meegenomen in de verschillende stappen die leiden tot jouw succes. In het eerste deel van deze inspiratiesessie zal gerenommeerd auteur en onderzoeker Peter Wolfhagen het belang van het verzamelen van gegevens verduidelijken. Dit zodat je inzicht krijgt in de huidige trends en ontwikkelingen.

Vervolgens zal veelzijdig onderneemster Kelby Jongen inzoomen op de vertaling van deze trends naar een succesvolle strategie.
Met specifiek aandacht voor: het belang van keuzes maken! We sluiten deze sessie af met een laatste, belangrijke succesfactor namelijk ‘communicatie’. Online communicatiespecialist Rob van Berkel vertelt je hoe je jouw gekozen strategie vertaalt naar een passende boodschap en afgestemde positionering naar de markt. Tezamen vormt dat een recept voor een groot succes!


Fitfair is het grootste, tweedaagse kennis- en netwerk event van de BeNeLux

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang updates over FitFair
©  2022 FITFAIR  - All rights reserved - Web design & development by: Dunico websites and advertising.
© 2022 FITFAIR.com - All rights reserved -

Web design & development by: Dunico websites and advertising.
arrow-left