Lieve sprekers, exposanten en bezoekers van Fitfair,

Zoals velen van jullie inmiddels al hebben vernomen is onze dierbare Norman Soares, oprichter en eigenaar van Fitfair, na een ziektebed van 4 weken helaas afgelopen vrijdagavond overleden. Het is erg moeilijk te bevatten dat Norman niet langer onder ons is en het gemis is dan ook onbeschrijflijk groot.

Om Norman in een paar woorden samen te vatten is simpelweg onmogelijk. Hoe beschrijf je iemand in een paar woorden als die persoon zelf nooit aan een paar woorden genoeg had? Levenslustig, charismatisch, gepassioneerd, bevlogen, ondernemend, overlopend van enthousiasme, kleine pretoogjes met altijd een grote grijns op zijn gezicht, inspirerend en geïnspireerd tegelijk, ambitieus, intelligent, avontuurlijk, gedreven, hilarisch; Norman was het allemaal en zoveel meer.

Net als zijn evenementen verhief Norman het leven tot een ware kunst. Er was simpelweg geen ruimte voor middelmatigheid. Het leven moest met twee handen volledig worden aangegrepen en ten volle geleefd, gevoeld en ervaren worden. Er was geen middenweg.

We hopen van harte dat zijn veel te korte leven jullie ook mag inspireren om alles uit het leven te halen wat erin zit. Om intens en met volledige passie en toewijding te doen wat je wilt doen. Om nieuwe uitdagingen aan te gaan, nieuwe mensen te leren kennen, nieuwe dingen te leren. Want dat was ook hoe Norman leefde: altijd zijn dromen najagen, altijd openstaan voor nieuwe mensen en uitdagingen, en altijd tot het gaatje gaan.

Lieve Norm: dank voor al je prachtige inspiratie en tomeloze energie. We hopen dat je in vrede mag rusten en ook hierboven het feest voort zal zetten. Maak ze gek.

Love, Team Fitfair
Denise, Rob, Sander, Dennis, Naomi & Karen

“Wees positief. Echt. Push jezelf om twee positieve dingen per dag te doen. En je zult zien dat als je dat blijft volhouden, gaat dat op een gegeven moment een onderdeel van je worden en komen ook positieve dingen naar je toe.” – Norman Soares

AFSCHEIDSCEREMONIE
Vanwege de bijzondere omstandigheden zijn wij genoodzaakt om in beperkte kring afscheid te nemen. De ceremonie zal worden opgenomen en eenmalig worden uitgezonden op zaterdag 1 augustus om 16.00 uur. Deze zal dan een beperkt aantal uur te zien zijn via normansoares.com.

ONLINE HERDENKINGSBOEK
De impact die Norman op ons allen heeft gemaakt, willen we graag bundelen en tastbaar maken voor Martine en de kinderen, Storm, Jade en Julian. Zo blijft hij niet alleen in onze gedachten, maar hebben zij de gelegenheid om hier met trots op terug te kijken.

We hebben een herinneringen pagina opgemaakt voor Norman Soares. Op deze pagina kun je zelf reacties, persoonlijke verhalen, foto´s en herinneringen plaatsen. Dit is tot en met 14 augustus mogelijk. Deze reacties zullen we bundelen in een album en overhandigen aan Martine en de kinderen.

U kunt uw steun betuigen via deze LINK