“The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge.”

– Stephen Hawking

‘Stilstaan is achteruitgaan’. Een motto dat waarschijnlijk iedere personal trainer zou onderschrijven voor zijn klanten. Een motto dat ook geldt voor de personal trainer zelf.

Een goede personal trainer is, net als een arts, nooit uitgeleerd. De werking van het lichaam is immers complex en dagelijks verschijnt er nieuwe informatie over bewegingsleer en voedingsleer. Naast deze constante stroom van nieuwe inzichten ontwikkelt de fitness-industrie zelf ook. Slimme fitness-trackers bijvoorbeeld om de activiteit en progressie van je klant te meten en apps om de behoefte te bepalen en voedingsschema’s op te stellen, zowel qua voeding als training.

Tegelijkertijd is er een grote toename in het aantal personal trainers en fitness coaches en neemt de noodzaak om je te onderscheiden toe. Wat is jouw doelgroep? Richt je je op het bevorderen van functioneel bewegen, help je een topsporter beter presteren of zoek je de snelste weg naar een sixpack? Even belangrijk: hoe bereik je deze doelgroep en wat kan je leren van de concurrentie? Personal trainers worden door het veranderende landschap steeds vaker gedwongen hun beroep als zelfstandig ondernemer uit te voeren met alle uitdagingen van dien. Van marketing tot klantbehoud en facturatie.

Een goede personal trainer is continu bezig zichzelf te ontwikkelen om de beste resultaten te behalen voor zijn klanten en zijn onderneming. FitFair is hét event om een sprong voorwaarts te maken in deze ontwikkeling, inhoudelijk als trainer en zakelijk als ondernemer.

In het weekend van 24 en 25 november biedt Fitfair een platform aan sprekers, motivators en inspirators uit de fitness-industrie.

Fitfair
Naast dit uitgebreide programma voor personal trainers biedt Fitfair een groot aanbod aan seminars voor sportschoolhouders, influencers en fitness fanaten. Alle facetten van de fitness industrie verenigd op een innovatieve beursvloer. Daarmee is Fitfair hét one-stop-shopping netwerk event voor de fitness professional.