Meest gestelde vragen laatste 14 dagen:
Ik ben mijn ticket kwijt
Ik kan niet meer op deze dag, kan ik ruilen?
Kan ik cancellen?
Kan ik nog upgraden naar GTC/Weekender?
Kunnen jullie een BTW bon maken?

We krijgen enorm veel vragen en dat is ook logisch. Maar in feite zijn het vaak dezelfde vragen. En wel heel vaak over tickets de laatste paar weken. Op zich vind ik het ook wel leuk hoor een beetje troubleshooten, maar omdat wij het niet kunnen oplossen enkel ‘doorverbinden met’ was de lol er snel af en is het natuurlijk totaal niet efficiënt.

Dus… Alle bezoekers van Fitfair met ticket issues stuur ik vanaf heden direct door naar Paylogic.
Paylogic is onze ticketing partner en beheren het ticket systeem, dus zij kunnen het snel oplossen.

Rustig.. rustig.. Niet gelijk stressen!

Je wordt niet van het kastje naar het muurtje gestuurd! Paylogic gaat dit echt wel regelen. Ze hebben een gigantische callcenter waar ze iedere dag dezelfde ticket vragen behandelen van omzetten dit, cancellen dat, niet in mijn mail meer zus en zo issues.  Gaat echt helemaal goed komen! 🙂

Hier heb ik twee contact mogelijkheden om Paylogic te benaderen. Haast? Bellen. Beetje haast? Lekker mailen..
Paylogic Helpdesk: 0900 7295 6442 (kantooruren)
Mail: customerservice@paylogic.com