Website Saturday Sunday Floormap
Business Training Theory

UFC fighter Germaine de Randamie

Sprekers: JayJay Boske

Tijdens deze seminar interviewt JayJay Boske de onze eerste Nederlandse UFC Champion Germaine de Randamie. Wie is de vrouw achter deze topsporter? Waarom is zij een winnaar, wie is haar team en veel meer. Be there!

Guy Droog & Dogan Tekin: Feiten en Fabels + Q&A met publiek

Sprekers: Guy Droog en Dogan Tekin

Het internet staat bol van informatie over training en voeding. Maar wát is nu waar en wat niet? De ervaren personal trainers, coaches en krachtsporters Guy Droog en Dogan Tekin (Perfect Performance) behandelen tijdens deze seminar feiten en fabels binnen fitness. Ook kun je ze alles vragen wat je wil weten over fitness en health.

UFC fighter Stefan Struve

Sprekers: JayJay Boske

Tijdens deze seminar interviewt JayJay Boske de fantastische MMA vechter Stefan Struve. Wie is de man achter deze topsporter? Waarom is hij een winnaar, ontmoet zijn team en veel meer. Be there!

WASHINGTON, DC – OCTOBER 01: (L-R) Pat Barry picks up Stefan Struve and attempts to slam him to escape a triangle choke submission during the UFC on Versus event at the Verizon Center on October 1, 2011 in Washington, DC. (Photo by Josh Hedges/Zuffa LLC/Zuffa LLC via Getty Images)

JayJay Boske presents DAY1

Sprekers: JayJay Boske

Waarom heeft JayJay DAY1 opgezet, wat is het verhaal achter het YouTube kanaal en wat is het idee achter het merk? Naast dat hij praat over wat er voor hem belangrijk is in het leven zal er uitgebreid tijd zijn voor een Q&A. #DAY1 #TODAYISYOURDAY1

JayJay interviewt Jordi Sloots (Fit Dutchies)

Sprekers: JayJay Boske en Jordi Sloots

Tijdens deze seminar interviewt JayJay Jordi Sloots, de oprichter van de succesvolle fitnesscommunity Fit Dutchies.

Fit Dutchies is de grootste fitness community van Nederland, ontstaan als een Instagram pagina waar iedereen zijn dagelijkse motivatie kan vinden om fit en healthy te blijven óf te worden. Deze pagina bleef maar groeien en bereikte onlangs een mijlpaal van 65.000 volgers. Wat waren de uitdagingen en hoe is Jordi deze overkomen? Super interessant voor de ondernemende sporter!

Naomi Rinsampessy: burn-out taboe in fitness?

Spreker: JayJay Boske & Naomi Rinsampessy

Fitte mensen met perfecte figuren. Filmpjes van trainingen en foto’s van wasbordjes, gegrilde kip en broccoli. Waar vroeger het schoonheidsideaal werd bepaald door topmodellen en lifestyle door magazines, zijn het nu bekenden en vrienden die de lat hoog leggen. Tegelijkertijd lijkt de drempel lager: ”als het hen lukt, waarom zou ik het dan niet kunnen?’

Naomi Rinsampessy

De stress die ermee gepaard kan gaan dit fitte beeld in stand te houden, kan een minder gezonde kant van fitness blijken. Naomi Rinsampessy, voormalig CrossFit Regional athlete en IFBB competitor weet dit uit persoonlijke ervaring. Ze deelt haar ervaringen met JayJay Boske die haar op Fitfair zal interviewen in de Day1 area.

Tavi Castro: my story

Spreker: Tavi Castro

Van prof voetballer tot bodybuilder, tot fitness tycoon achter het mega-merk Body Engineers. Wat waren zijn uitdagingen? En hoe is hij deze overkomen? Niemand minder dan Tavi Castro zal tijdens deze seminar zijn inspirerende verhaal doen.

Nutrition, supplements & training

De atleten van Body Engineers zullen tijdens deze seminar behandelen hoe je een voeding- en trainingsschema opstelt in combinatie met supplementen om tot optimale resultaten te komen zowel binnen- als buiten de sportschool.

 

The psychology of motivation

Het behalen van je doelen vereist soms extreme motivatie. Waarom haakt de één af en gaat de ander door? Tijdens deze seminar behandelen de atleten van Body Engineers de psychologie achter motivatie en leer jij welke mindset je moet hebben om je doelen te halen.

Social media masterclass by BE crew

Hoe word je #instafamous? Tijdens deze masterclass zal de Body Engineers crew jou leren hoe je via social media je eigen merk of profiel kan laten groeien.

Q&A with Body Engineers athletes

Vraag alles wat je wil weten aan de Body Engineers athletes!

Fitfair afterparty (Tavi Castro DJ set)

Na een dag vol netwerken, inspiratie opdoen en beursvloerbezoek is het tijd voor ontspanning! Het laatste uur zal muzikaal worden afgesloten door Tavi Castro & friends vanuit zijn eigen Body Engineers stand aan de rand van de beursvloer op het horeca plein. Be there and move your body!

Dik en toch gezond?

Overgewicht en obesitas zijn risicofactoren voor gezondheid, maar toch is niet iedereen ziek en sommigen blijven hun leven lang gezond. Wat is nu precies het verschil?

Leefstijl van een Natural Bodybuilder

Spreker: Imro Beuk

Het creëren van een goed physique is hard werk, zeker als je het clean wilt doen. Oud-wereldkampioen Natural bodybuilder en coach Imro Beuk vertelt zijn verhaal en geeft adviezen.

Je bent wat je slaapt

Met goed slapen zul je niet alleen beter herstellen, maar het heeft ook effect op de lijn, op je wilskracht en gezondheid. Hoe dit zit, leer je allemaal in deze sessie.

Trainen om te tillen en te verplaatsen

In het bedrijfsleven kunnen ze ook fit en vitaler worden en daarom kijken we naar hoe men het beste een functioneel trainingsplan op kan stellen voor magazijnmedewerkers.

 

Hoe verslavend is suiker?

Suiker is niet langer meer om ons zoet te houden, maar vooral om ons verslaafd te maken. We duiken in deze sessie in de dopamine, beloningcentra en verslaving, zodat je straks weet wat het allemaal echt betekent.

Leefstijl coaching

Leefstijl is een parapluterm voor al het gedrag dat van invloed is op de gezondheid. Nederland kan daar wel een handje bij geholpen worden. Wat is nu precies het werk van een leefstijlcoach?

Pay n Plan: Meer omzet door slim automatiseren

Spreker: Wouter Bothoff

Geef jij groepslessen, heb je een studio of gym en wil je meer omzet in minder tijd behalen?  Met Pay n Plan run je jouw bedrijf eenvoudig vanuit één app en heb je nergens omkijken naar!

– Betalingen ontvangen (iDEAL, SEPA Incasso en meer)
– Inschrijfsysteem voor je leden
– BTW rapportages en exports voor je boekhouding
– Managementinformatie en meer

Lidmaatschap verhogen: ja/nee?

Spreker: Arjan van Dorp (Greinwalder & Partner)

Prijzen verhogen ja of nee? Ben je van mening dat je prijzen hoog genoeg zijn, omdat:

– Je concurrentie voordeliger is?
– De 40,00 of 45,00 euro grens niet zou moeten overschrijden
– Je team nu al moeite heeft om je reguliere prijzen te verkopen?
– Je van mening bent dat je je leden moet belonen voor langdurig lidmaatschap

Dan mag je deze masterclass als sportschoolhouder niet missen!

Het optimaal benutten van je vierkante meters

Spreker: Arjan van Dorp (Greinwalder & Partner)

Haal meer winst uit je bedrijfsvloeroppervlakte. Na personeelskosten zijn de huisvestingskosten de grootste kostenpost. Ongemerkt is een te groot deel van je ruimte te onrendabel. Hoe breng je daar verandering in? Tijdens deze seminar zal er uitvoerig worden ingegaan op dit onderwerp om jou te helpen het maximale uit je vierkante meters te te halen.

Remo Speijers: Do It Your Way

Spreker: Remo Speijers (Speijers Sports)

Remo Speijers is ex-extreme sporter en een jonge ondernemer die alles nèt even anders aanpakt in zijn gym Speijers Sports te Beuningen. Tijdens zijn seminar zal hij behandelen waar hij tegenaan loopt als ondernemer in de sport en hoe hij zijn vraagstukken oplost. Daarnaast zal hij behandelen wat je allemaal zelf kunt doen om de kosten te drukken in je sportschool.

Fitness markt en trend rapport

Sprekers: Peter Wolfhagen

De fitness sector blijft zich in een razend tempo ontwikkelen, zowel in Nederland en België, als in Europa en wereldwijd. Onderzoek naar trends en marktontwikkelingen in Nederland en België zijn nog steeds schaars en gelimiteerd qua frequentie. Er wordt wel regelmatig onderzoek gedaan naar de Europese en Wereldwijde fitnessbranche, echter deze rapporten bereiken maar een beperkt deel van de Nederlandse fitness ondernemers en managers. Vanuit dit perspectief is EuropeActive, tezamen met Life Fitness Benelux als sponsor, gestart om een jaarlijks Fitness Markt & Trend Rapport te publiceren. Peter neemt je tijdens deze lezing mee door een aantal uitkomsten, zodat je op de hoogte bent wat er in onze markt speelt en gaat spelen!

 

Gym Owner After Borrel

Voor personen met een Gym Owner invite ticket is er een exclusieve After Borrel in de Barzone tegenover de Gym Owner Area om de dag in stijl af te sluiten, inclusief Lounge dj. Be there!

Creëer meer omzet per lid

Spreker: Arjan van Dorp (Greinwalder & Partner)

Effectieve upsell voor je bestaande leden, hoe creëer je dat? Een clublidmaatschap als oplossing voor een gezonde lifestyle? Dat is slechts de basis. Echt helpen doe je door effectief gerichte oplossingen te verkopen. Tijdens deze masterclass worden verschillende methoden behandeld die de sportschoolhouder kan aangrijpen om meer omzet te creëren per lid.

FITNESS & PT MARKETING SECRETS (2017 - 2020)

Sprekers: Aernout Leezenberg en Rick Aarsman (Hidden Profits Marketing)

Elke fitness- & PT ondernemer wil meer betalende leden/klanten en meer omzet. Elke maand weer. Maar hoe doe je dat? Hidden Profits Marketing deelt de Fitness & PT Marketing Secrets (2017-2020) voor meer leden/klanten en meer omzet. Direct toepasbaar voor elke fitnessclub, sportschool, crossbox, PT studio, Personal Trainer etc. Gebaseerd op een benchmark van 400 clubs in 7 landen en 12,5 jaar fitnessmarketing ervaring.

Technologie vs jouw gym

Sprekers: Mitchell Warmerdam (Gymeyes) en Gijs Craenmehr (Rockstar Lifestyle)

Tijdens deze seminar wordt er vanuit zowel het technologische – als het sportieve perspectief gekeken naar toekomstige ontwikkelingen. Welke trends spelen er en hoe kun jij als sportschoolhouder technologie in je voordeel gebruiken? Een seminar die niet te missen is voor de sportschoolhouder van de toekomst.

 

15% betere atletische prestaties

Spreker: Rob van de Ven

Meer info volgt snel!

HDDGROUP: HOW TO KEEP YOUR MEMBERS MOTIVATED

Spreker: Peter Wolfhagen

The truth behind member behavior
Motivatie is key voor je klanten: zonder motivatie blijven resultaten uit en stoppen zij met trainen. Maar hoe werkt motivatie nu eigenlijk? Welk gedrag moet jouw klant veranderen om succes op de lange termijn te realiseren? En wat kun je doen om motivatie te beïnvloeden?

THEORIE EN WERKING BELLICON MINITRAMPOLINE

Spreker: Remy Draaijer

Remy Draaijer, PT en Health Coach, verzorgd deze workshop over deze van oorsprong medische bellicon trampoline met speciaal ontwikkelde bungee elastieken. De trainingseffecten zijn niet te vergelijken met andere trainingsvormen en hij is inzetbaar bij een brede doelgroep van (Top)sporters tot en met senioren.In deze workshop wordt de werking op de celstofwisseling, lymfesysteem, alle 656 spieren, core stability, functional training en de mindset belicht.Ook is er aandacht voor de verschillende trainingsconcepten die de bellicon Academy en Swiss Jump bieden.

Voor (personal) trainers, (fysio)therapeuten en belangstellenden.

Remo Speijers: Do It Your Way

Spreker: Remo Speijers (Speijers Sports)

Remo Speijers is ex-extreme sporter en een jonge ondernemer die alles nèt even anders aanpakt in zijn gym Speijers Sports te Beuningen. Tijdens zijn seminar zal hij behandelen waar hij tegenaan loopt als ondernemer in de sport en hoe hij zijn vraagstukken oplost. Daarnaast zal hij behandelen wat je allemaal zelf kunt doen om de kosten te drukken in je sportschool.

HDDGROUP: HELP… THE MILLENNIALS ARE COMING!

Sprekers: Debbie Koekkoek en Yves van den Eynden

How to create a boutique class on your timetable
De millennial generatie (tussen de 18 en 34 jaar) is de grootste generatie ooit en leeft het actiefst. Millennials zijn een grotere doelgroep voor de fitnessindustrie dan de babyboomers ooit waren, maar dan moet je wel voldoen aan hun verwachtingen. Is jouw club al millennial proof?

HDDGROUP: HOW TO CREATE THE ULTIMATE FITNESS PLAYGROUND

Spreker: Juul Bakker

Let’s bring the fun back to fitness !
Het in je eentje een fitnessroutine afwerken is saai en motiveert niet genoeg om het vol te houden op de lange termijn. De resultaten van je leden blijven hierdoor uit en ze zeggen hun lidmaatschap op. Hoe zorg je ervoor dat fitness weer fun wordt en je leden gemotiveerd blijven?

Larz: Step V2

Presenter: Lars Schuijling

We trappen af met de Energy Man! Een onvergetelijke STEP V2 workout die je niet mag missen! Funky beats, altijd creatieve choreografe en natuurlijk een hoop#larzenergy!

workout: crosschallenge

Presenters: Danny Rust en Bianca Karel

Maak je klaar voor een uitdagende allround fitness training met kracht-, mobility-, gymnastics- en athleticselementen. Build a better you!

Workout: hipNthigh hiit

Presenter: Alain Hulspas

Een workout gericht op de billen, benen en de core met de HIPNTHIGH! Een kort en krachtige in high intensity interval workoutvorm gegoten workout voor bolle billen!

workout: supershape

Presenters: Maaike Parrel, Bianca Karel & Danny Rust

Dit is de vernieuwde vorm van oldschool SHAPE-workouts. Een optimale combinatie van muziek en conditioning. Combinaties om van te smullen en hard trainen zonder moeite!

GLADIATOR WORKOUTS® maximus fight

Presenters: Danny Rust & Richard Tol

Een FIGHT variant uit het populaire trainings systeem THE GLADIATOR WORKOUTS®  . Superset-style HIIT met punches, kicks en kickass pieken!

workout: oldschool hip hop

Presenters: Bianca Karel & Maaike Parrel

Maaike en Bianca nemen je met heerlijk moves mee door de hiphop klassiekers die live gedraaid worden door DJ Gilton. Blondes have more FUN(K)!

workout: hipnthigh booty bootcamp

Presenter: Alain Hulspas

De ultieme ‘Billen in de brand’ workout. Deze ga je nog dagen voelen!

workout: tribal dance

Presenter: Gilton Franklin

Swingen, stampen en shaken op heerlijke beats. It’s all about the rhythm!

BELLICON: MOVE, BOUNCE, CIRCLE en SWISSJUMP

Presenter: TBA

Ga los met vier verschillende bellicon® workouts: Bounce, Circle, Swissjump en Move! De gevarieerde oefeningen zijn geschikt voor zowel ervaren als beginnende sporters.

Testen & meten

Spreker: Daniel van Leeuwen

Interessante materie voor de sportprofessional: het testen en meten van sportprestaties. Maar Hoe, Wat, Waarom, Waarmee en Wanneer? Deze vragen en meer zullen worden behandeld tijdens deze seminar. Dit seminar wordt gegeven door AALO Master Trainer en bewegingswetenschapper (PhD) Daniel van Leeuwen, voormalig topsporter en embedded scientist binnen het team van Daphne Schippers.

Sportvoeding

Spreker: Sandra Buijing

Voor topsporters, maar ook voor amateursporters is het een must om er een gezonde levensstijl op na te houden. De juiste sportvoeding, supplementen en kennis van macro- en micronutrienten kunnen het verschil maken tussen winst en verlies. Hierdoor hebben veel sporters behoefte aan begeleiding op het gebied van sport en voeding. Tijdens de lezing zal Sandra ingaan op feiten en fabels omtrent voeding, maar ook ; hoe combineer je gezonde (sport)voeding met een druk schema (en gezin). Dit seminar wordt gegeven door AALO Master Trainers Sandra Buijing – sport diëtiste voor o.a. Feyenoord en Codarts

The Big Five

Spreker: Vincent Krijnberg

The Big Five – Basic Strength & Power is speciaal voor de sportprofessional die meer wilt weten over ‘Weightlifting’ (Powerlifting & Olympic Weightlifting) en op de ontwikkeling van Basic Strength & Power vanuit een functioneel oogpunt. De Big Five omvat de squat, deadlift, bench press-, strict press en power clean.  Dit seminar wordt gegeven door AALO Master Trainer Vincent Krijnberg, specialist weightlifting & powerlifting.

Loopscholing

Spreker: Daniel van Leeuwen

Met een incorrecte vorm tijdens het hardlopen kun je op de lange termijn blessures oplopen. Loopscholing, het verbeteren van je hardlooptechniek, kost tijd. Door looptechniektraining worden bepaalde spieren sterker, langer en leniger. Tijdens deze seminar zal er worden ingegaan op loopscholing en hoe een correcte vorm tijdens het hardlopen blessures voorkomt. Dit seminar wordt gegeven door AALO Master Trainer en bewegingswetenschapper (PhD) Daniel van Leeuwen, voormalig topsporter en embedded scientist binnen het team van Daphne Schippers.

Klantenbinding in groepslessen

Spreker: Annemarieke Langeveld

Mensen kiezen voor mensen”. Dat is de levensles voor elke verkoper in ons vak, maar zeker ook voor alle instructeurs van het geven van fitness groepslessen. De deelnemers van jouw lessen, komen voor jou. Jij zorgt ervoor dat een les fun is door het overdragen van jouw energie, enthousiasme en expertise. Goede techniek beheersing is een pré, zeker in het voorkomen van blessures, maar parallel hieraan is een groepsles pas echt succesvol wanneer jij de clubleden aan je weet te binden. Hoe je dat doet leer je in deze masterclass. Dit seminar wordt gegeven door AALO Master Trainer Annemarieke Langeveld, (groeps)fitness marketeer & sales consultant.

Golden exercises: master these to master everything!

Spreker: Virgil Spier

In deze lezing gaat het over de ‘gouden’ oefeningen die iedere (kracht)sport beoefenaar zou moeten kennen. Deze ‘gouden’ oefeningen hebben het meest transfer naar andere skills. Daarnaast worden ook assistance en diagnostic exercises besproken. Dit zijn oefeningen die je techniek verbeteren puur door het uitvoeren van de oefening of oefeningen die zich goed lenen voor het spotten van je zwakke plekken. Dit seminar wordt gegeven door AALO Master Trainer Virgil Spier, voormalig olympisch topatleet en strength coach.

Begeleiding: optimale intake- en opstartfase

Spreker: Rob Trousselot

Het stellen van een reëel verwachtingspatroon gebaseerd op de juiste balans tussen hulpvraag, doelen, benodigde inspanning en mogelijkheden is van essentieel belang voor een langdurige klantrelatie. Leer onderhandelen om de lat op de juiste hoogte te leggen.

Training: Functionele workouts met een visie

Spreker: Rob Trousselot

Trainingen moeten functioneel en fun zijn om klanten blijvend te boeien. Lijfstijl verzorgt voor haar Coaches 4 verschillende wekelijks wisselende workoutformules, die naast functioneel en fun, altijd aanvullende motiverende elementen bevat.

Van 60% naar 85% tijdsbesteding aan declarabele uren

Spreker: Rob Trousselot

Hoeveel uur per week werk jij en hoeveel uur daarvan kan je factureren. Naast klantbegeleiding doen we namelijk nog veel meer leuke dingen als ; administratie, les- en afspraakplanning, marketing, salesgesprekken, etc. Heel veel van deze taken zijn zeer kosten efficiënt uit te besteden aan computers of specialisten. Leer in deze lezing hoe!

Marketing: creatief leads werven

Spreker: Rob Trousselot

Leads werven in januari kan iedereen, maar hoe genereer je nieuwe leden buiten de seizoenspieken?

Sales: van 30% naar 90% conversie

Spreker: Rob Trousselot

Hoeveel procent van de geïnteresseerden maak jij klant? Succesvolle salestechnieken zijn aan te leren en maken het verschil!

Crossfit020 2.0 theorie/training

Doe mee met een actieve workshop en training over CrossFit. Wat is CrossFit in het algemeen en wat is 020Crossfit? Ontmoet de Amsterdamse coaches van de 020 flagship box en ervaar hun kennis en rauwe vorm van no-nonsense training. Erwin van Beek:“Kom Lekker trainen met ons. Dit is niet zomaar een workout, maar een met inhoud.”

Ben jij coach of toch atleet

Coachen van mensen is een vrij beroep en veel mensen noemen zich daarom al snel ‘Personal Trainer’ of ‘Coach’. Als iemand iets ‘goed’ kan wordt men snel als coach gezien, maar wat is een coach en wat is het verschil tussen een coach en een trainer? Wat is er voor nodig om een goede coach te worden? Al deze vragen zijn de kern van deze workshop gegeven door Erwin van Beek en worden gekoppeld aan het ‘ontmythen’ van trainen en coachen in het algemeen.

Performance under pressure

Erwin van Beek: “Hoe mijn verleden als internationale opleider van anti-terreureenheden en onder andere de politie academie leidde tot de doctrine die ik schreef onder de noemer: ‘Performance Under Pressure.’ Dit boek is door de Vrije Universiteit geadopteerd. Deze methodiek heeft mij geholpen mijn mentale alsmede mijn fysieke gesteldheid te versterken en deel ik met mensen die ik train bij CrossFit020. Tijdens Fitfair zal ik deze methodiek uiteenzetten. Zeer interessante materie voor coaches maar ook voor de sporter zelf.”

Training met bands voor mobiliteit, beweging en kracht

Spreker: Davy Provoost

Tijdens deze workshop leer je hoe je superbands met verschillende weerstanden kan implementeren in jouw eigen trainingsprogramma. Superbands zijn veilig te gebruiken, zijn vrij goedkoop en makkelijk mee te nemen. Ze zijn ook toegankelijk voor iedereen: van recreatieve sporter tot atleet. Ze leveren bovendien ook een externe belasting op je lichaam wat heel belangrijk is naar de gezondheid van je beenderen, weefsels en neurale gezondheid.

Mobiliteit tegen rugpijn en kniepijn

Spreker: Jelle Smaling

In deze praktische workshop leer je allerlei verschillende soorten methoden om meer mobiliteit te creëeren in je gewrichten zodat je beter kan bewegen en presteren tijdens dagelijkse activiteiten.

Ultieme Workout Circuit

Sprekers: Jelle Smaling, Davy Provoost, Leander Verbraeken

Klaar voor de ultieme workout met allerlei verschillende soorten tools? Tijdens de workshop leer je hoe je variatie kan krijgen in jouw trainingen met de meest bruikbare tools in de huidige fitnessindustrie.

Next level core training

Spreker: Davy Provoost

In deze praktische workshop, leer je de nieuwste methodes om je core op een slimme & dynamische manier te trainen.

Functional Games

Spreker: Davy Provoost

In deze sessie leer je hoe je van een saaie, repetitieve sport een leuke spelactiviteit maakt.

3D Booty

Spreker: Davy Provoost

Tijdens deze sessie krijg je meer inzicht hoe de bilspier werkt, welke soort methoden je kan toepassen om deze zone te verstevigen en krijg je praktische tips & tricks om deze kennis toe te passen in je eigen beweegprogramma. De bilspier is van groot belang bij het correct bewegen. Daarnaast is het een belangrijke speler in het voorkomen van knie, heup en rugpijn. In deze sessie leer je hoe je de bilspier best kan ontwikkelen.

Paula Janson: Booty Clinic

Spreker: Paula Janson

We gaan een uurtje knallen met de beste bodyweight oefeningen voor de billen! Je krijgt een uitleg en demonstratie over de beste en meest effectieve bil-oefeningen en uiteraard gaan we tijdens dit uurtje ook zelf aan de slag met deze oefeningen! Durf jij het aan?

Red je trainingsmaatje bij een hartstilstand

Spreker: Thomas Balm (CardiAid)

Weet jij wat je moet doen in de eerste 6 minuten?
Als personal trainer of health professional ben je dag in, dag uit bezig met mensen. Je zoekt grenzen met ze op. Het kan zomaar zijn dat je trainingsmaatje een hartstilstand krijgt. Wat doe je dan? Als je wacht op bijvoorbeeld ambulance hulp is het vaak te laat. Directe reanimatie verdubbelt de overlevingskans. Als je een AED bij je hebt kun je helpen. Ook zonder enige kennis kun je dus een leven redden. Waarom is het zo belangrijk en hoe werkt het? Dat leer je in deze masterclass.

The 3D Booty Workout

Spreker:

Strakke, ronde billen zijn het resultaat van het combineren van meerdere oefeningen die de bilspieren op verschillende manieren aanspreken. Deze seminar gaat over het het samenstellen van de ultieme 3D booty workout, iets waar zeker kennis bij komt kijken!

Powertraining met aquabags & Keiser

Sprekers: Juul Bakker en Paul Venner

Maak kennis met een nieuwe vorm van trainen! Tijdens training met de Aquabags moet het hele lichaam hard werken om het instabiele water te verplaatsen of onder controle te houden. Hierdoor train je niet alleen je grote spiergroepen, maar ook al die spieren die je normaal gemakkelijk vergeet. Doordat het water in de Aquabags zich vrij verplaatst, wordt de uitvoering en lichaamshouding automatisch gecorrigeerd als deze niet helemaal juist is.

Sport Performance voor de PT'er

Sprekers: Paul Lammers en Juul Bakker

Maak kennis met dynamic movement, perifere en lokale zelfsturing van beweging, directe perceptie en extern georiënteerd trainen. Alles wat wij op de sportvelden aan bewegingen maken, keuren we af in de fitness… overstrekken, bolle rug en noem maar op. Is het allemaal wel zo  schadelijk als wij denken?

Trainingsleer: het BOL-model

Spreker: Juul Bakker

Maak kennis met de nieuwe standaard in trainingsleer, waarbij de KLUSC factoren zijn gecombineerd en het maken van beweging duidelijk gemaakt wordt aan de hand van een nieuw virtual reality trainingsleer model, ontwikkeld door Paul Lammers en Juul Bakker. Er gaat letterlijk een nieuwe wereld van bewegen voor je open. We nemen je mee in de wereld van anatomie met VR technologie, waarbij men interactief kan zien wat er in het lichaam gebeurt.

Zo bouw je een solide PT-business

Sprekers: Remco Sanders en Juul Bakker

Ben jij personal trainer en toe aan je eigen studio? Hier leer je wat erbij komt kijken om een onderneming in de fitnessbranche te exploiteren, ondernemersvaardigheden onder de knie te krijgen en hoe je een gedegen businessplan schrijft.

Welift: Fundamentals of the snatch

Sprekers: WeLift

De snatch is de eerste van de twee lifts bij weightlifting contests. Het doel van de snatch is om in één vloeiende beweging de barbell van de grond naar een stabiele positie boven het hoofd te liften. Tijdens deze masterclass wordt er ingegaan op de fundamenten van deze beweging.

 

Welift: Fundamentals of the clean and jerk

Sprekers: WeLift

De clean and jerk is een samenstelling van twee weightlifting bewegingen: de clean en de jerk. Tijdens de clean beweegt de lifter de barbell vanaf de grond naar een gespannen positie ter hoogte van de schouders. Daarna volgt de jerk, waarbij het gewicht tot een stationaire positie boven het hoofd wordt gelift. Tijdens deze masterclass wordt er ingegaan op de fundamenten van deze beweging.

Welift: Fundamentals of the snatch

Sprekers: WeLift

De snatch is de eerste van de twee lifts bij weightlifting contests. Het doel van de snatch is om in één vloeiende beweging de barbell van de grond naar een stabiele positie boven het hoofd te liften. Tijdens deze masterclass wordt er ingegaan op de fundamenten van deze beweging.

Welift: Fundamentals of the clean and jerk

Sprekers: WeLift

De clean and jerk is een samenstelling van twee weightlifting bewegingen: de clean en de jerk. Tijdens de clean beweegt de lifter de barbell vanaf de grond naar een gespannen positie ter hoogte van de schouders. Daarna volgt de jerk, waarbij het gewicht tot een stationaire positie boven het hoofd wordt gelift. Tijdens deze masterclass wordt er ingegaan op de fundamenten van deze beweging.

Brace, squeeze and breathe!

Spreker: Nick van Eijk

De strength & conditioning basics die iedereen zou moeten kennen.
In deze 30 minuten durende workshop leer je kracht, spanning en rompstijfheid op een hele andere manier ervaren.
Verbeter je eigen techniek en leer hoe je je cliënten snel en effectief naar een hoger niveau kunt coachen.

Aqualine: Het belang van water

Spreker: Marcel Luijendijk

Marcel Luijendijk neemt je op een reis door de wereld van water. Hoe ontstaat drinkwater in Nederland, welke processen vinden er in je lichaam plaats als je water drinkt, wat voor invloed heeft water op je concentratie, hoe kun je water gebruiken om sneller te ontzuren, waarom je gefilterd water zou moeten drinken en hoe water voor jou een aanvullende inkomstenbron kan worden.

Ruggengraat meet up

Sprekers: Ruggengraat coaches Yassin, Ashley, Marije, Tessa, Fara & Nabil

Ooit al eens jouw Ruggengraat coach in levende lijve willen zien? Dan is dit jouw kans! De coaches zullen een mini workshop geven over voeding, de juiste balans en een goede mindset om resultaat te behalen én te behouden. Na afloop is uiteraard tijd om al jullie brandende vragen te beantwoorden en kunnen jullie altijd bij één van de coaches terecht voor één op één advies. Kom gezellig langs en hopelijk zien wij jullie daar.

 

Student Aesthetics & Nikkie van der Wielen

Merijn Schoeber, de oprichter van het succesvolle fitnessplatform Student Aesthetics, staat om 12:00 voor de meet & greet! Nikkie van der Wielen beantwoordt al je vragen over social media en het uitbouwen van je online kanalen!

JZPR Fitness & Rico van Huizen

Connect een half uur lang met Natural bodybuilder en MyProtein atleet Rico van Huizen! Hij staat paraat om al jouw vragen over alles wat met bodybuilding te maken heeft 1-op-1 te beantwoorden. Ook  JZPR Fitness staat voor je klaar om je kennis bij te brengen!

 

Paula Janson & Isabella Fit

Deze dames staan te popelen om je te ontvangen, op beide dagen zelfs! Kom naar de Influencer Area om Paula Janson en Isabella Fit al je brandende vragen te stellen!

Anthony Kruijver & Julie Diepemaat

Anthony Kruijver maakt zijn opwachting om 16:00 uur bij Area 14! Samen met Julie Diepemaat delen zij hun kennis en ervaring. Julie is eigenaresse van haar eigen blog, werkt fulltime als maatschappelijk hulpverlener, vind je 6 keer in de week in de gym en is recent ook nog eens met haar eigen YouTube kanaal begonnen. Kun je ‘s nachts wakker maken voor zoete aardappelfriet en houdt van een feestje. Haar doel is om mensen te inspireren om de beste versie van zichzelf te worden.

Michael Cervino & Peter de Gruyl

Connect een half uur lang met Michael Cervino en vraag hem alles wat je wil weten over voeding, training en social media!

Pak nu je mogelijkheid om Peter de Gruyl te ontmoeten en vraag hem alles wat je wilt over zijn manier van trainen, lifestyle en nog veel meer!

 

Fitness & PT Marketing secrets (2017 - 2020)

Sprekers: Aernout Leezenberg en Rick Aarsman (Hidden Profits Marketing)

Elke fitness- & PT ondernemer wil meer betalende leden/klanten en meer omzet. Elke maand weer. Maar hoe doe je dat? Hidden Profits Marketing deelt de Fitness & PT Marketing Secrets (2017-2020) voor meer leden/klanten en meer omzet. Direct toepasbaar voor elke fitnessclub, sportschool, crossbox, PT studio, Personal Trainer etc. Gebaseerd op een benchmark van 400 clubs in 7 landen en 12,5 jaar fitnessmarketing ervaring.

Special Facebook Marketing Secrets

Sprekers: Aernout Leezenberg en Rick Aarsman (Hidden Profits Marketing)

Iedereen zit op Facebook. En elke fitness- en PT ondernemer weet dat Facebook dé plek is waar de meeste mensen dagelijks digitaal rondhangen. Maar wat in 2015 goed werkte, is nu nog nauwelijks effectief. En de concurrentie en dus de advertentiekosten nemen toe!

Wat zijn de meest belangrijke Facebook Marketing Secrets voor elke fitness- en PT ondernemer? Gebaseerd op een benchmark van 400 clubs in 7 landen en de kennis van dé 1e Facebook Certified fitnessmarketeer ter wereld (Frano Matic)

Fitness & PT Marketing Secrets (2017 - 2020)

Sprekers: Aernout Leezenberg en Rick Aarsman (Hidden Profits Marketing)

Elke fitness- & PT ondernemer wil meer betalende leden/klanten en meer omzet. Elke maand weer. Maar hoe doe je dat? Hidden Profits Marketing deelt de Fitness & PT Marketing Secrets (2017-2020) voor meer leden/klanten en meer omzet. Direct toepasbaar voor elke fitnessclub, sportschool, crossbox, PT studio, Personal Trainer etc. Gebaseerd op een benchmark van 400 clubs in 7 landen en 12,5 jaar fitnessmarketing ervaring.

Pay n Plan: Meer omzet door slim automatiseren

Spreker: Wouter Bothoff

Geef jij groepslessen, heb je een studio of gym en wil je meer omzet in minder tijd behalen?  Met Pay n Plan run je jouw bedrijf eenvoudig vanuit één app en heb je nergens omkijken naar!

– Betalingen ontvangen (iDEAL, SEPA Incasso en meer)
– Inschrijfsysteem voor je leden
– BTW rapportages en exports voor je boekhouding
– Managementinformatie en meer

Fitness & PT Marketing Secrets (2017 - 2020)

Sprekers: Aernout Leezenberg en Rick Aarsman (Hidden Profits Marketing)

Elke fitness- & PT ondernemer wil meer betalende leden/klanten en meer omzet. Elke maand weer. Maar hoe doe je dat? Hidden Profits Marketing deelt de Fitness & PT Marketing Secrets (2017-2020) voor meer leden/klanten en meer omzet. Direct toepasbaar voor elke fitnessclub, sportschool, crossbox, PT studio, Personal Trainer etc. Gebaseerd op een benchmark van 400 clubs in 7 landen en 12,5 jaar fitnessmarketing ervaring.

Pay n Plan: Meer omzet door slim automatiseren

Spreker: Wouter Bothoff

Geef jij groepslessen, heb je een studio of gym en wil je meer omzet in minder tijd behalen?  Met Pay n Plan run je jouw bedrijf eenvoudig vanuit één app en heb je nergens omkijken naar!

– Betalingen ontvangen (iDEAL, SEPA Incasso en meer)
– Inschrijfsysteem voor je leden
– BTW rapportages en exports voor je boekhouding
– Managementinformatie en meer

Special Facebook Marketing Secrets

Sprekers: Aernout Leezenberg en Rick Aarsman (Hidden Profits Marketing)

Iedereen zit op Facebook. En elke fitness- en PT ondernemer weet dat Facebook dé plek is waar de meeste mensen dagelijks digitaal rondhangen. Maar wat in 2015 goed werkte, is nu nog nauwelijks effectief. En de concurrentie en dus de advertentiekosten nemen toe!

Wat zijn de meest belangrijke Facebook Marketing Secrets voor elke fitness- en PT ondernemer? Gebaseerd op een benchmark van 400 clubs in 7 landen en de kennis van dé 1e Facebook Certified fitnessmarketeer ter wereld (Frano Matic)

Special Facebook Marketing Secrets

Sprekers: Aernout Leezenberg en Rick Aarsman (Hidden Profits Marketing)

Iedereen zit op Facebook. En elke fitness- en PT ondernemer weet dat Facebook dé plek is waar de meeste mensen dagelijks digitaal rondhangen. Maar wat in 2015 goed werkte, is nu nog nauwelijks effectief. En de concurrentie en dus de advertentiekosten nemen toe!

Wat zijn de meest belangrijke Facebook Marketing Secrets voor elke fitness- en PT ondernemer? Gebaseerd op een benchmark van 400 clubs in 7 landen en de kennis van dé 1e Facebook Certified fitnessmarketeer ter wereld (Frano Matic)

Voor de nieuwe generatie personal trainers

Spreker: Ozgur Yasar

De tijd dat je als Personal Trainer of Online Coach jouw diensten aanbiedt via Email, Excel of Whatsapp is voorbij. Het is 2017! Laat Personal Training en Online Coaching complementair zijn aan elkaar voor meer inzicht en sturing bij het coachen van jouw klanten en realiseer het beste resultaat. Haal het maximale uit jouw besteedbare uren per week, door gebruik te maken van FITsociety als jouw marketing platform, volledige automatisering van jouw administratie en de beste tools om jouw trainingsschema’s, voedingsplannen en communicatie te faciliteren.

Voor de nieuwe generatie personal trainers

Spreker: Ozgur Yasar

De tijd dat je als Personal Trainer of Online Coach jouw diensten aanbiedt via Email, Excel of Whatsapp is voorbij. Het is 2017! Laat Personal Training en Online Coaching complementair zijn aan elkaar voor meer inzicht en sturing bij het coachen van jouw klanten en realiseer het beste resultaat. Haal het maximale uit jouw besteedbare uren per week, door gebruik te maken van FITsociety als jouw marketing platform, volledige automatisering van jouw administratie en de beste tools om jouw trainingsschema’s, voedingsplannen en communicatie te faciliteren.

In 5 minuten jouw online coaching & pt business via 1 platform

Spreker: Ozgur Yasar

Ervaar zelf hoe eenvoudig het Realtime Coaching Dashboard van FITsociety werkt. In deze sessie mag er een Personal Trainer of Coach uit de zaal een account aanmaken en een willekeurig persoon uit de zaal in realtime gaan coachen. Tijdens de sessie komen aan bod: aanmelding en intake, communicatie, caloriebehoefte berekening en macro bepaling, trainingsschema, progressie, offline agenda beheer en administratie.

 

In 5 minuten jouw online coaching & pt business via 1 platform

Spreker: Ozgur Yasar

Ervaar zelf hoe eenvoudig het Realtime Coaching Dashboard van FITsociety werkt. In deze sessie mag er een Personal Trainer of Coach uit de zaal een account aanmaken en een willekeurig persoon uit de zaal in realtime gaan coachen. Tijdens de sessie komen aan bod: aanmelding en intake, communicatie, caloriebehoefte berekening en macro bepaling, trainingsschema, progressie, offline agenda beheer en administratie.

Floormap