Je personeel is jouw visitekaartje. Ze zijn tenslotte continu in contact met jouw leden. Hoe houd je ze gemotiveerd? Zijn ze op de hoogte van de laatste technieken en trends? Zijn ze voorbereid op calamiteiten? Zijn ze beducht op- en letten ze actief op het welzijn jouw leden (denk aan dopinggebruik, extreem afvallen etc).

Voor fitness- en groepsfitnessinstructeurs maar ook frontdesk personeel is er op beide dagen een breed programma van korte workshops om jouw personeel te inspireren en daarmee leden langer aan de club te binden.

Voor sportschoolhouders die hun personeel graag meebrengen is er een “10% discount Instructor Deal” beschikbaar voor al onze tickets. Het gereduceerde tarief zal: €22,50 per FITFAIR dag en €36,- voor een FITFAIR Weekender zijn. Mocht je ook toegang willen tot de exclusieve Get Toghether Conference zaal, zal dit met 10% discount €71,10 zijn per G.T.C dag.

Ben jij dus sportschoolhouder of manager en wil je graag met jouw personeel gebruik maken van de korting, mail aub naar tickets@fitfairjaarbeurs.nl