Biography

Angelo Alberto is werkzaam bij Personal Coach. Een geweldig platform om het vak van personal coach/trainer vorm te geven.

Het is ook echt een vak, een prachtig mooi vak dat veel meer inhoudt dan alleen voedingsadvies geven en een leuke training bedenken. De juiste opleidingen, een duidelijke visie, ervaring en blijven ontwikkelen zijn een must, maar het gaat uiteindelijk om de klant en zijn/ haar verhaal. Hoe beter je kan luisteren des te beter je als personal coach/trainer negatieve gewoontes kan doorbreken, limiterende overtuigingen kan vervangen met positieve motivatie en ruimte kan maken voor onbeperkt doorzettingsvermogen, wat van nature in ieder mens zit. Vervolgens draait alles om focus! Focus op het behalen van doelen zonder al te veel stressvolle afleidingen van vandaag de dag.

Wellicht allemaal zaken die je als goede personal coach/trainer zelf ook moet ervaren. Bij Personal Coach krijg je zowel de ruimte om je als persoon te ontwikkelen als te ontdekken dat persoonlijke aandacht, toewijding, duidelijkheid, eerlijkheid en vertrouwen de sleutel is tot succes.”