Biography

Vandaag de dag is Personal Trainer Carlos Lens niet meer weg te denken uit de fitnesswereld. Sinds hij zijn CIOS-opleiding – met specialisatie fitness, aerobics & sportmanagement – in 1996 heeft afgerond, is Carlos een graag geziene instructeur op nationaal en internationaal gebied. In Florida heeft hij zijn passie voor aerobics ontwikkeld door op verschillende sportcentra les te geven. Hij kwam daar in aanmerking met de nieuwste fitnessrage Thai Bo en introduceerde dit met groot succes in Nederland. Carlos wisselde groepslessen af met workshops aan honderden instructeurs, zodat Tai Bo ook hier een grote landelijke hit werd. Hij bracht een eigen video uit, welke vandaag de dag nog steeds de best verkochte Nederlandse fitnessvideo aller tijden is.

Als fitness expert was Carlos te zien in verschillende tv programma’s, zoals ‘Big Diet’ en ‘De Gouden Kooi’. Maar zijn meest succesvolle tv optredens deed hij in zijn eigen ochtendprogramma ‘Move That Body’ op Net5. Thuis trainen vanuit een eigen omgeving, werd op deze manier voor heel Nederland mogelijk. Deze afleveringen zijn gebundeld en uitgebracht op dvd.

Carlos staat bekend als trainer van de sterren en heeft mening BN’er begeleid. Een prachtig visitekaartje, want o.a. Linda de Mol en Bridget Maasland trainen al langer dan 15 jaar met Carlos.

Carlos is bovendien 1 van de trainers van Fitchannel.