FairFAIR 2021, Jaarbeurs Utrecht
FITFAIR 2021, Jaarbeurs Utrecht
Menu

Sprekers

Chantal Verwest

Upcoming Events

Upcoming Seminars

Socials Spreker

Biografie

Biography

Chantal Verwest
Docent bij Physis Academy, vooruitstrevend diëtist en medeoprichter van BASIS.

Mijn naam is Chantal, Ik heb een voorliefde voor de natuur, beweging en het menselijk lichaam. Ik ben een student van het leven, want ik blijf mij ontwikkelen en volg nu mijn hart en interesses. Dit is niet altijd zo geweest trouwens. Verder bezit ik de nodige sportieve ervaringen, die van pas kunnen komen in de begeleiding die ik bied als orthomoleculair diëtist.

Ik heb jarenlang fanatiek en competitief OCR beoefend op zowel Nederlands- als internationaal niveau. Met een paar toffe resultaten waar ik best trots op ben!
Daarnaast heb ik in mijn verleden ook de nodige hordes ervaren op het gebied van darmgezondheid. Dit heb ik, samen met de nodige levenservaring en studies, omgezet in mijn kracht als professional.

Last but not least, ik ben trotse medeoprichter van BASIS Praktijk voor vitaliteit. Dit doe ik samen met mijn partner Toine (doorgewinterde Physis specialist), wat mede tot stand is gekomen door de 6 domeinen cursus. Daarnaast zit ik in het ‘Voedingleeft’ team als diëtist met het. vooruitstrevende Keerdiabetesom programma. Waarin medicatie-afbouw centraal staat, doormiddel van voeding en leefstijl verandering.
Hoe tof is dat!

Na het volgen van de opleiding als diëtist was ik er al snel over uit dat ik mijn eigen weg en visie wilde volgen. Om als diëtist alleen vanuit de schijf van 5 en ziekte-gestuurd te denken was niet voor mij weggelegd.

Na de opleiding was ik niet te stoppen en ben ik meteen doorgegroeid naar andere cursussen en opleidingen. Ik startte binnen Defensie bij de Mariniers te Rotterdam met de visie als sport diëtist. Later kwam ik in aanraking met de orthomoleculaire therapie. Deze jas zat mij als gegoten! Meer de diepte in en zo het grote geheel zien in het totaal plaatje van het lichaam.
Ik houd van de wetenschap, maar verruim mijn blik op alle vlakken om tot het beste resultaat te komen.

Fitfair is het grootste, tweedaagse kennis- en netwerk event van de BeNeLux

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang updates over FitFair
© 2021 FITFAIR - All rights reserved - Web design & development by: Dunico websites and advertising.
© 2021 FITFAIR.com - All rights reserved -

Web design & development by: Dunico websites and advertising.