FairFAIR 2021, Jaarbeurs Utrecht
FITFAIR 2021, Jaarbeurs Utrecht
Menu

Sprekers

Elian Goettsch

Upcoming Events

Socials Spreker

Biografie

Biography

Op zijn veertiende is Elian begonnen met krachttraining en heeft hij zich verdiept in de theorie achter voeding en training. Sport, en krachttraining in het bijzonder, zijn vanaf jongs af aan zijn passie geweest. Logischerwijs heeft Elian dan ook de Calo (Christelijke Academie voor Lichamelijke Opvoeding) doorlopen waar hij als twintigjarige is afgestudeerd en zijn Bachelor Sports & Physical Exercise heeft behaald. Tijdens zijn studie heeft hij diverse opleidingen en cursussen binnen de fitnessbranche gevolgd en behaald.

Na zijn studie is hij begonnen als carrièrecoach en docent bij Start2Move. Daarnaast is hij coach bij Vith Coaching waar hij mensen helpt meer uit zichzelf en hun leven te halen. Hij heeft ervaring in het coachen van uiteenlopende doelgroepen: zowel professioneel sporters als mensen met burn-out klachten.

Vanuit zijn passie voor vitaliteit en krachttraining hoopt Elian een bijdrage te leveren aan de carrières en levens van andere mensen. Elian gelooft dat Start2Move een goed startpunt kan zijn voor een mooie carrière in de fitness- en gezondheidsbranche en daar wil hij jou graag bij helpen!

Fitfair is het grootste, tweedaagse kennis- en netwerk event van de BeNeLux

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang updates over FitFair
© 2021 FITFAIR - All rights reserved - Web design & development by: Dunico websites and advertising.
© 2021 FITFAIR.com - All rights reserved -

Web design & development by: Dunico websites and advertising.