FairFAIR 2021, Jaarbeurs Utrecht
FITFAIR 2022, Jaarbeurs Utrecht
Menu

Sprekers

Frank den Blanken

Upcoming Events

No events scheduled yet.

Upcoming Seminars

No seminars scheduled yet.

Socials Spreker

Biografie

Biography

Na het afronden van mijn ICT studie ben ik overgestapt naar het HBO om Sport & Bewegen te gaan volgen. Tijdens het eerste jaar van mijn studie ben ik ook in de sportschool werkzaam gegaan. Inmiddels zijn we 13 jaar verder en is mijn passie voor fitness er nog steeds en haal ik mijn informatie voornamelijk uit Amerika omdat ze daar simpelweg 10 jaar voorlopen op de kennis in Nederland.

Mijn bedrijf Frank den Blanken PT is opgestart in september 2014. Toen heb ik besloten om op een specifieke doelgroep te gaan focussen; Fitguys en Fitgirls. Hier ligt mijn interesse en dit vind ik de fijnste doelgroep om mee te werken. Een lichaam transformeren naar de mooiste ‘ik’ van een cliënt vind ik te gek! Mijn werkwijze is dat de basis altijd wetenschappelijk onderbouwd moet zijn. Ik lees veel onderzoeken, volg opleidingen in de UK en USA en test continue of nieuwe methodes werken. Hier stel ik mijn cliënten altijd van op de hoogte en vraag of ik ze mag gebruiken voor een eigen onderzoek. Gelukkig zijn veel bereid toe en geven ze duidelijke feedback. Hierdoor kan ik veel sneller leren en een betere coach worden dan altijd afhankelijk te zijn van onderzoek.

Ik werkte samen met onder andere Ben Pakulski, Vince Del Monte, Charles Glass en Mr. Olympia Phil Heath.

Naast het geven van Online Personal Training heb ik ook nog meerdere boeken geschreven. Als eerste kwam het E-book uit “In 100 dagen tot Fitnessmodel“. Dit boek is in Nederland en België door meer dan 1000 personen gebruikt als blauwdruk voor een succesvolle transformatie.

Het Bikini FIT programma is ontstaan na een Online programma. Online had ik een programma voor dames met als doel Bikini FIT te worden. Na het voltooien van het programma kregen 5 winnende dames een fotoshoot en de winnaar kwam op de cover van het E-book. De winnares van de Bikini FIT programma was Jamie Lee Huitema.

In 2017 is het eerste hardcover boek van Frank den Blanken PT uitgekomen: ‘De Fitness Lifestyle‘ met op de cover Bo Wind. Die in 2015 de BodyFitness wedstrijd Iron Man / Maiden won en het klassement won van dame van de dag. In het boek leer je hoe een gezond fitness leefstijl kunt combineren met een dagelijks leven.

Fitfair is het grootste, tweedaagse kennis- en netwerk event van de BeNeLux

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang updates over FitFair
©  2022 FITFAIR  - All rights reserved - Web design & development by: Dunico websites and advertising.
© 2022 FITFAIR.com - All rights reserved -

Web design & development by: Dunico websites and advertising.