FairFAIR 2021, Jaarbeurs Utrecht
FITFAIR 2022, Jaarbeurs Utrecht
Menu

Sprekers

Igor Gootjes

Upcoming Events

No events scheduled yet.

Upcoming Seminars

No seminars scheduled yet.

Socials Spreker

Biografie

Biography

Met ruim 20  jaar ervaring in de gezondheidsbranche heeft Igor Gootjes met zijn Personal Training en Leefstijl Studio's in Noord Nederland alle aspecten van ondernemerschap wel meegemaakt. Uiteraard ging dit met ups en downs maar hierdoor heeft hij veel geleerd over ondernemen in de Personal Training en fysiotherapie branche. Samen met zijn team van Personal Trainer, vitaliteitscoaches en fysiotherapeuten heeft al een paar duizend mensen en verschillende bedrijven in Nederland mogen coachen op het gebied van een gezonde leefstijl en het verhogen van de vitaliteit. 

 

 

Wassili heeft zich in de afgelopen 10 jaar ontwikkeld als een internationale autoriteit op gebied van digital marketing. Met zijn brede kennis van digitale marketingstrategie en de bijhorende techniek helpt hij zijn ondernemende klanten bij het digitaliseren van hun product en onderneming. Met deze kennis heeft hij o.a. Igor geleerd om zelf de instroom van nieuwe klanten te automatiseren.

 

Nu hebben Igor en Wassili de handen ineengeslagen en helpen zij met SELFCONTROL ondernemers in de gezondheidsbranche te groeien middels het automatiseren van marketing, salesprocessen.

Fitfair is het grootste, tweedaagse kennis- en netwerk event van de BeNeLux

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang updates over FitFair
©  2022 FITFAIR  - All rights reserved - Web design & development by: Dunico websites and advertising.
© 2022 FITFAIR.com - All rights reserved -

Web design & development by: Dunico websites and advertising.