Biography

Mijn naam is Ilja, 23 jaar en ik ben sinds juni afgestudeerd als diëtist. Met interesse voor de combinatie van sport en voeding heb ik al veel ervaring opgedaan. Het online delen van deze interesses, bezigheden en mijn eigen levensstijl vind ik super leuk!

Mijn interesse in sport en voeding is ontstaan toen ik 6 jaar geleden bewust werd van hoe belangrijk het is om mijn lichaam gezond en fit te houden. Sporten zat er altijd al wel in bij mij. Ik begon op 7 jarige leeftijd met dansen en dit is dan ook echt mijn passie. Daarnaast ontstond ook jaren later mijn interesse in fitness en krachttraining. Het lichaam kan zo veel meer dan wij denken en is zo sterk, dat dit eigenlijk naast dansen mijn tweede passie werd. Voeding kan natuurlijk niet ontbreken bij het sporten, waardoor dit al gauw belangrijk voor mij werd en ik mij hierin ging verdiepen.

Ik ben diëtist geworden omdat ik andere mensen hiermee wil helpen. Het is een hele zoektocht om de juiste weg naar de ‘balans’ in voeding te vinden. Lekker eten versus gezond eten. Daarnaast is er enorm veel informatie beschikbaar zowel online als offline, wat niet allemaal even betrouwbaar is. Je ziet door de bomen het bos niet meer.  Ook in combinatie met fitness of een andere sport, blijft het lastig om de voeding op orde te krijgen aangezien dit bij iedereen anders is.

Heb jij vragen of wil je hulp met voeding in combinatie met sport. Op 24 en 25 november ben ik te vinden bij FitFair in Utrecht. Aarzel niet en spreek mij even aan. Dit mag voor de gezelligheid of om antwoord te krijgen op bepaalde vragen.