FiTFAIR 2022, Jaarbeurs Utrecht
FITFAIR 2022, Jaarbeurs Utrecht
Menu

Sprekers

Iris van Westering

Upcoming Events

No events scheduled yet.

Upcoming Seminars

No seminars scheduled yet.

Socials Spreker

Biografie

Biography

Iris is de oprichter van Phoenix Lifestyle en noemt zich Buikvet Guru.

‘Jaarlijks komen er honderden mensen naar onze locatie om specifiek van buikvet af te komen. Ik adviseer collega’s coaches en trainers om door te vragen.

Om te weten te komen wat mensen nu echt willen als ze komen om te starten met bewegen of de wens hebben om af te vallen'. Het antwoord ligt in de diepere laag. Als oud docent van AALO sportopleiding en 20 jaar als groepslesinstructeur heb ik ervaren dat 80% van de deelnemers helemaal niet graag sport. Deze deelnemers starten vanuit ontevredenheid en zelfafwijzing. Buikvet is een laag die je kunt loslaten zonder sporten en diëten. Hoe kom je er achter wat die diepere laag is? Hoe transformeer je de boodschap van buikvet? Hierdoor komt er eindelijk écht resultaat in alle effort die ze steken in trainen en de verandering van lifestyle. Mijn missie? is vrouwen in hun kracht te zetten zodat zij moedig zijn om de volgende generatie voor te leven.

Samen een gezondere leefomgeving te bouwen. Waarin het normaal is: Om te bewegen; 3x per dag te eten; Schoon water te drinken; Je grenzen aan te geven; Weten wat emoties je vertellen; Kracht van verbinden met mensen en de natuur; Dankbaarheid oefenen; Alleen functionele stress toe laat in het leven; Weten hoe je daarmee om kan gaan; Gewoon kunt ‘zijn'(wie je bent). Ik ben begonnen met mezelf en met mijn eigen kinderen. Een ontwikkeling doorgemaakt zowel aan de buitenkant als de binnenkant. Liet alle zwangerschap kilo’s los (meer dan 25) na de derde zwangerschap en haalde de kinderen uit ‘de verwachtingsmaatschappij’ van de gewone school.

Fitfair is het grootste, tweedaagse kennis- en netwerk event van de BeNeLux

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang updates over FitFair
©  2023 FITFAIR  - All rights reserved - Web design & development by: Dunico websites and advertising.
© 2023 FITFAIR.com - All rights reserved -

Web design & development by: Dunico websites and advertising.