Biography

Izak Riedijk, geboren op 22-07-1976 in het Zeeuwse dorp Yerseke is sinds zijn jeugd gegrepen door de natuurgeneeskunde in al zijn facetten. Na zijn opleiding tot vak-drogist studeerde hij doorlopend, in binnen en buitenland, alle vormen van natuurgeneeskunde.

Na 12 jaar werkzaam te zijn geweest binnen de detailhandel werkt Izak nu als Natuurgeneeskundig therapeut in zijn eigen centrum in het hart van Beverwijk. In dit voor Nederlandse begrippen unieke centrum behandelt hij chronisch zieke patiƫnten met een grote verscheidenheid aan behandelvormen.

Met name microbiologie, immunologie en endocrinologie hebben zijn grote belangstelling waarbij laboratoriumonderzoek centraal staat in zijn diagnostiek.

In afgelopen jaren volgde Izak vele opleidingen, trainingen en seminars in binnen en buitenland op het gebied van voeding, psychologie, TCM, homeopathie, fytotherapie, biofysische geneeskunde, EAV naar dr. Voll, Levend bloed en donkerveld microscopie, enz. enz.

Sinds 2014 geeft Izak internationaal les voor het laboratorium RP Sanitas Humanus uit Kamperland en is hij internationaal trainer voor Wegamed Benelux.