FiTFAIR 2022, Jaarbeurs Utrecht
FITFAIR 2022, Jaarbeurs Utrecht
Menu

Sprekers

Jelmer Siemons

Upcoming Events

No events scheduled yet.

Upcoming Seminars

No seminars scheduled yet.

Socials Spreker

Biografie

Biography

Jelmer Siemons is oprichter (2007) en mede-eigenaar van Start2Move, het grootste particuliere opleidingscentrum van Nederland op het gebied van Sport, Fitness en Health.

Daarnaast is Jelmer eigenaar van Jelmer Siemons Training & Consultancy (JES). JES helpt o.a. voetbalclubs, trainers en spelers op weg naar minder blessures en betere prestaties middels opleidingen, trainingen en consultancy.

Met zijn ruime ervaring op het gebied van Sport en Ondernemerschap is Jelmer bovendien een veelgevraagd businesscoach en spreker voor (toekomstige) ondernemers in de sport.

Al op hele jonge leeftijd heeft Jelmer van zijn passie voor fitness en voetbal zijn werk weten te maken. Al tijdens zijn studietijd aan de Christelijke Academie voor Lichamelijke Opvoeding (CALO) in Zwolle begonnen met diverse (bij)banen in de fitnessbranche en inmiddels ruim 25 jaar later nog steeds actief in de branche.

Zo is Jelmer o.a. werkzaam geweest als Personal Trainer, Fitnessmanager van diverse clubs en ruim 9 jaar als docent Fitness& Health op het CIOS Arnhem en Landstede Sport en Bewegen. Daarnaast is hij actief geweest als fysieke trainer bij het 1e elftal van sc Heerenveen onder leiding van Marco van Basten en als CEO van LAPT International BV en aandeelhouder van Lijfstijlcoaches.

In zijn rol als Start2Move Development Director houdt Jelmer zich op dit moment o.a. bezig met de strategische ontwikkelingen (o.a. partnerships, innovaties) binnen het bedrijf. Bovendien is hij actief als docent en ontwikkelaar binnen de Start2Move Voetbal Academie.

De persoonlijke missie van Jelmer: mensen letterlijk en figuurlijk in beweging krijgen en houden!

Fitfair is het grootste, tweedaagse kennis- en netwerk event van de BeNeLux

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang updates over FitFair
©  2023 FITFAIR  - All rights reserved - Web design & development by: Dunico websites and advertising.
© 2023 FITFAIR.com - All rights reserved -

Web design & development by: Dunico websites and advertising.