Biography

Mijn passie is mensen iets leren, mijn missie een bijdrage leveren om de fitnessbranche te verbeteren.

Juul Bakker: ‘Ik geef op locatie evidence en practical based trainingen aan trainerteams van fitnessclubs, personal trainingsstudio’s en boutiques. Daarnaast schrijf en ontwikkel ik concepten en opleidingen. 

Als coach begeleid ik startende ondernemers in de branche bij het vormgeven en de opstart van hun onderneming en ik spar regelmatig met bestaande ondernemers over allerlei problemen waar zij tegenaan lopen, om samen tot een oplossing te komen

Mijn missie is het bijdragen aan de ontwikkeling van trainers en ondernemers in onze branche door het delen van kennis. Het is mijn doel om het kennis en vaardigheidsniveau van brancheprofessionals te vergroten, volgens vernieuwde inzichten vanuit de wetenschap en de praktijk.

Dutch Human Development Academy

Ik werk samen met Paul Lammers en Remco Sanders aan het ontwikkelen en verzorgen van opleidingen voor de Dutch Human Development Academy (Dutch HDA). Samen hebben wij, naast onze unieke Sport Performance Trainer opleiding voor fitness professionals, een nieuw Basis fitness trainer tm Personal trainer opleidingstraject ontwikkeld, evidence en practice based, die beter aansluit bij de wensen en eisen van de klant, de ondernemers en trends en ontwikkelingen in de branche.

Bij JuulBakker.com en Dutch HDA leer je volgens de nieuwste inzichten steeds het nieuwste op het gebied van basisfitness tm personal training, strength & conditioning, sportperformance en voeding.