FairFAIR 2021, Jaarbeurs Utrecht
FITFAIR 2021, Jaarbeurs Utrecht
Menu

Sprekers

Lennaert Noordman | Jan Holt | Wiljan Nijenhuis

Upcoming Events

No events scheduled yet.

Upcoming Seminars

No seminars scheduled yet.

Socials Spreker

Biografie

Biography

Lennaert Noordman is sinds 1997 werkzaam in de fitnessbranche. Hij begon zijn loopbaan als clubmanager van een fitnesscentrum. Vervolgens werd hij manager van een franchise-keten in Nederland: Fit-Care. Naast het werk bij Fit-Care was hij als freelance consultant actief voor het consultancy bedrijf SL!M van de HDD Groep. Vanaf 2004 was hij fulltime werkzaam bij SL!M. In de jaren die volgden heeft Noordman een groot aantal fitnessclubs in de Benelux begeleid met een grote mate van diversiteit. Van kleine stand-alone clubs, mega-healthclubs tot aan vestigingen aangesloten bij landelijk opererende ketens. Met deze ervaring als bagage is Noordman vanaf januari 2008 actief als zelfstandig ondernemer. Hij richtte samen met Jan Holt en Wiljan Nijenhuis het trainings- en consultancy bedrijf NHN Support op. NHN Support heeft de volgende missie: NHN Support helpt Fitness- Health- en Wellnessclubs bij het optimaliseren van het bedrijfsresultaat. NHN Support is exclusief aanbieder van het programma ClubPlanner.

Jan Holt is één van de drie bedenkers van NHN Support, en heeft dagelijks contact met zijn klanten. Hij weet als geen ander welke uitdagingen fitnessondernemers ervaren bij het vinden van nieuwe leden en het behouden van leden. Jan: “Precies om deze uitdagingen het hoofd te bieden, zijn we tien jaar geleden met NHN Support begonnen.

Wiljan Nijenhuis is in de periode van 1996 t/m 2000 werkzaam geweest bij een fitnessketen in diverse functies. Vanaf 2000 t/m 2008 was hij werkzaam bij de HDD Group als salesmanager voor Les Mills en Studion. De opgedane ervaringen in de fitnessbranche hebben Wiljan samen met Lennaert Noordman en Jan Holt doen besluiten om op 1 april 2008 het trainings- en consultancy bedrijf NHN Support op te richten.

Fitfair is het grootste, tweedaagse kennis- en netwerk event van de BeNeLux

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang updates over FitFair
© 2021 FITFAIR - All rights reserved - Web design & development by: Dunico websites and advertising.
© 2021 FITFAIR.com - All rights reserved -

Web design & development by: Dunico websites and advertising.