Biography

Lexia Emerenciana is geboren in Bonaire, opgegroeid in Nijmegen, heeft bijzondere ervaringen opgedaan in Amsterdam en is nu gevestigd in Arnhem. Door haar stralende persoonlijkheid en haar zonnige karakter wist Lexia als klein meisje al mensen aan zich te binden. Al gauw kwam ze erachter dat het op verschillende manieren inzetten van je gedrag en de juiste emotionele connectie maken, je een breed netwerk kon opleveren.

Het is dan ook niet gek dat ze haar talenten en kwaliteiten ingezet heeft in de service -en dienstverlening. Gastgerichtheid zit in haar bloed. De bedrijven waar ze onder andere voor gewerkt heeft zijn: Martinair, Holland Casino, ABN Amro, SBS6, Eyeworks, ING, Indoor Action, Fit in Varsseveld, Healthclub Heijenoord, Hemink, Vivare.

Vanuit haar eigen bedrijf De Gast Centraal.nu begeleidt ze teams en individuen naar een gast-klant-ledengerichter bestaan. Ze kruipt letterlijk in de huid van de gast om jou een kijkje in de klantbeleving te geven. Met de focus om een duurzame band op te bouwen met de klant en een grotere omzet te genereren. Haar aanpak en focus ligt op de benadering van de mens in zijn totaliteit en het gedrag dat je inzet om een verbinding met iemand aan te gaan.

Vanuit haar missie om de wereld mooier te maken door oprechte aandacht aan elkaar te besteden, biedt ze organisaties de mogelijkheid om hun bedrijf te laten groeien. Vol passie laat ze je tijdens trainingen en presentaties ervaren dat een gastgerichte benadering van de klant een enorme meerwaarde voor jezelf en de organisatie kan betekenen.

Naast het trainen van teams en individuen in de fitnessbranche empowert Lexia middels inspirerende lezingen, vrouwen om meer voor hun waarde te gaan staan. Ze helpt hen op zoek te gaan naar hun eigen levensverhalen en het doorbreken van vastgeroeste patronen.